Meny
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom - John Rørdam

Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom

; Morten Schakenda ; Pål Rødahl (Illustratør)

Morten Schakenda valgte bort et liv som chef i hovedstaden til fordel for brødbaking i Lom. Bakevarene hans er sagnomsuste - nå kan du lage dem selv! Les mer
Vår pris
545,-
Spar
54,-

Veil. pris: 599,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 545,-
Spar: 54,-

Veil. pris: 599,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Det sies at folk kjører 32 mil tur-retur fra Lillehammer for å kjøpe godt brød fra Bakeriet i Lom. Selv dro Morten Schakenda fra Oslo og en travel karriere ved noen av Norges aller beste restauranter til Lom for å bake brød. Noen år senere er denne perlen av et bakeri blitt viden kjent. Nå er høydepunktene samlet i en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød.

"Morten har laga Bakeri i Lom for å dela med andre.
Dela optimisme, handverk og engasjement" Arne Brimi

Ujålete og sjenerøs
Her er fristende oppskrifter som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, som alle kan få til hjemme på kjøkkenet. Det er en tøff, barsk og ujålete bok med gode og inspirerende bilder. Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss ikke bare lekre oppskrifter, men også møter med mennesker i og rundt bakeriet. Og ikke minst: hva som er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm!

Fra kokk til baker
Morten Schakenda åpnet Bakeriet i Lom i juli 2004. Han har tidligere vært på Kokkelandslaget, arbeidet som leder ved Gastronomisk Institutt i Stavanger, og bidratt til en rekke kokebøker. Nå begynner arbeidsdagen ved midnatt og søvn er mangelvare.

"Du får en aha-opplevelse av å dra til Lom og sette tennene i Mortens brød. Hvordan får han det til? Hvordan er et stykke brød blitt til kunst?!" Leif Ove Andsnes

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 192
ISBN: 9788203237157
Utgave: 1. utg.
Format: 31 x 25 cm
Beste norske kokebok 2009
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger