Min side Kundeservice Bli medlem

Kunsten å elske ballett

Kunsten å elske ballett er en guide inn i ballettens fascinerende verden - en bok for alle som ønsker å bli kjent med den store rikdommen av uttrykk innen scenisk dans. Boken gir et innblikk i hva som hva som driver danserne, arbeidet bak en forestilling og det særegne ved denne kunstformen. Les mer

269,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Kunsten å elske ballett er en guide inn i ballettens fascinerende verden - en bok for alle som ønsker å bli kjent med den store rikdommen av uttrykk innen scenisk dans. Boken gir et innblikk i hva som hva som driver danserne, arbeidet bak en forestilling og det særegne ved denne kunstformen. I tillegg gir den en oversikt over ballettens historie. Dette er en rikt illustrert manual for ballettforståelse og en åpen dør til store opplevelser.

«... grundig og innsiktsfullt om en verden som er lukket for mange. Boken bærer tydelig preg av at to av dansefeltets største kapasiteter har vært rådgivere, Ellen Kjellberg og Marte Sæther.» Ingrid Lorenzen, ballettsjef Nasjonalballetten.

«Ellen Wilhelmsen har tatt et dypdykk inn i ballettens fascinerende og forunderlige verden og levert et særdeles grundig arbeid. Kunsten å elske ballett, som er rikt illustrert med forfatterens personlige og raffinerte tegninger, er lettlest, noe som gjør den tilgjengelig og godt egnet for en leser som ønsker å vite mer om kunstarten.» Ellen Kjellberg, tidligere premieredanser i Nasjonal.balletten. Professor i klassisk ballett ved KHiO.

«...Boken er et blikk inn i dansen sett fra utsiden, observert med undring, fascinasjon og humor, men også med forståelse for det helt spesielle ved dansen som kunstuttrykk og yrke. ... Boken anbefales på det varmeste. Dansen trenger slike engasjerte stemmer.»
Marte Sæther. tidligere solist ved Den Norske Opera og rektor og pedagog i moderne dans ved Statens balletthøgskole. Pensjonist.

Detaljer

Forlag
Vidarforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788279903536
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å elske ballett:

Kathak

Shovana Narayan
Innbundet 
155,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv