100 fantastiske fakta om det ukjente

Vet du hva mørk materie er, hvor raskt dinosauren Tyrannosaurus rex kunne løpe eller hva det er som lyser om natten i sumper? Dette, og veldig mye mer, kan du lese om i denne spennende, overraskende og lærerike faktaboken om ting som (nesten) ingen vet. Les mer

199,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Vet du hva mørk materie er, hvor raskt dinosauren Tyrannosaurus rex kunne løpe eller hva det er som lyser om natten i sumper? Dette, og veldig mye mer, kan du lese om i denne spennende, overraskende og lærerike faktaboken om ting som (nesten) ingen vet.

Forskere og historikere har oppdaget mye om vår fortid, vår fremtid og hvordan verden fungerer, men MYE er fortsatt ukjent. Denne spennende boken er fylt med 100 fascinerende og oppsiktsvekkende påstander som viser oss litt av den enorme mengden av vitenskapelige fakta som bare venter på å bli avdekket.

Hver påstand i boken forklares med flere korte tekster og fargerike illustrasjoner. Boken inngår i serien «100 fantastiske fakta», og passer for alle nysgjerrige og vitebegjærlige barn fra cirka 9 år og oppover.

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
125
ISBN
9788293493969
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
100 things to know about the unknown
Format
25 x 18 cm
Serie
100 fantastiske fakta om

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på 100 fantastiske fakta om det ukjente:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jenter

Cathrine Sandmæl
Innbundet 
329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv