Meny
Guinness World Records 2023

Guinness world records 2023

Craig Glenday (Redaktør) ; Tore Sand (Redaktør) ; Tore Sand (Oversetter)

Verdensrommet er tema for årets utgave av Guinness World Records som er uunnværlig for faktasamlere og rekordknusere i alle aldre!

Les mer
Rekorder
Ungdom
Bestselger
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Flest, mest, høyest, lengst, kortest ...

Uunnværlig for faktasamlere og rekordknusere i alle aldre! Verdensrommet er tema for årets utgave av Guinness World Records og du kan glede deg til en rekke spektakulære forsøk på å innta rommet - og fantastiske fakta du aldri tidligere har hørt om.

Her finner du den lengste sammenhengende romferd, den største kollisjonen mellom romfartøyer, de største innsjøer utenfor jorden og mye annet. Men du kan også lese om den vanskeligste ruten som er klatret (her fins det faktisk en rekord som er tatt i Norge), verdens høyeste kvinne, hvem som har de største føttene, lengste ørehår, lengste vaskemaskinkast, flest drikkebokser revet i to med tennene ... ja, de mest obskure og merkelige rekorder. Som seg hør og bør. 

I årets bok er det også gitt plass til et eget oppslag med norske rekordtakere. Guinness World Records ble først utgitt i 1955 og selger årlig mer enn 130 millioner eksemplarer i over 100 land, er fullstendig oppdatert med alt fra årets viktigste sportsresultater og vitenskapelige funn til de nyeste listetoppene og digitale nyvinninger.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Vigmostad Bjørke
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 256
ISBN: 9788241958830
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Guinness world records 2023
Alder: Barn 9-12
Format: 31 x 23 cm
Nr: 8208743
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger