Min side Kundeservice Bli medlem

Hva er økonomi?

fakta og funderinger

Økonomi finnes overalt, både i hverdagslivet og i samfunnet vi er en del av. Likevel lærer de fleste barn og unge lite om økonomi på skolen. Mange voksne synes også at økonomi er vanskelig. Det har de helt rett i. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Økonomi finnes overalt, både i hverdagslivet og i samfunnet vi er en del av. Likevel lærer de fleste barn og unge lite om økonomi på skolen. Mange voksne synes også at økonomi er vanskelig. Det har de helt rett i. Økonomi er vanskelig. Denne boken viser at økonomi likevel er nyttig. Det kan til og med være gøy!

Boken gir deg praktiske tips om hvordan du kan skaffe deg egne penger og ta styring over pengebruken din. Den forklarer også hvordan din personlige økonomi henger sammen med verden rundt deg, og viser viktige sider ved økonomien i samfunnet.

Her får du svar på spørsmål som: Hvorfor er penger verdifulle? Hvordan handler du trygt på Internett? Hvorfor betaler vi skatt? Hva gjør egentlig banker? Hva skjer når noen blir arbeidsledig? Samtidig åpner boka for funderinger og inviterer til samtaler om økonomi: Bør barn få lommepenger? Hva synes du om å betale skatt? Hvordan kan du og de du kjenner bli mer bevisste forbrukere? Hvordan gjør vi det mindre flaut å være fattig?

Boken er skrevet for deg som 12 år og eldre, men den kan også passe for yngre barn, og, ikke minst, for foreldre, lærere og andre voksne som ønsker å snakke med barn om økonomi.

Bla i boken her http://issuu.com/orkana/docs/hva_er_okonomi

Detaljer

Forlag
Orkana
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
105
ISBN
9788281042599
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Hva er økonomi?
Format
22 x 22 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva er økonomi?:

Livet

Dag O. Hessen
Nedlastbar lydbok 
199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Elsk meg

Sophie Elise Isachsen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv