Min side Kundeservice Bli medlem

Driblinger med døden

Felicia og Emma sender meldinger til hverandre hele tiden. Begge er forelsket i den nye gutten i Emmas parallellklasse, Emil. Han er kjempesøt! Alt er kriblende spennende og morsomt helt til den morgenen Emma oppdager at mobilen hennes er borte. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Felicia og Emma sender meldinger til hverandre hele tiden. Begge er forelsket i den nye gutten i Emmas parallellklasse, Emil. Han er kjempesøt! Alt er kriblende spennende og morsomt helt til den morgenen Emma oppdager at mobilen hennes er borte. Den lå jo nettopp på benken ... Det må være noen i klassen som har tatt den. Men hvem? Emma får panikk - tenk om alle de andre får lese det hun har skrevet om Emil? Snakk om krise! Og snart er det fotballcup - den første innendørscupen for laget hennes. Kommer Emma til å spille? Hvordan skal hun klare å konsentrere seg om fotball når hele verden holder på å rase sammen?

Ballfølelse er en fotballserie om jentene på et fotballag som kjemper for laget på kamp og trening, og som underveis opplever spennende og utfordrende ting også utenfor banen. Serien kjennetegnes av fotballfaglig høy kvalitet og passer spesielt for jenter mellom 9 og 12 år.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
233
ISBN
9788202577605
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Dribblingar med döden
Format
21 x 14 cm
Serie
Ballfølelse 4

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Driblinger med døden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv