Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Knoterud FK i hardt vær

Knoterud FK må ut i en vrien bortekamp. Galteryggen IL ligger på Østfolds fjortende høyeste punkt. Og det blåser opp til storm. På toppen av ostepoppen: Mora til Johnny K, verdens sprøeste fotball-supporter ever noensinne, får lurt seg med på turen. Les mer

149,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Knoterud FK må ut i en vrien bortekamp. Galteryggen IL ligger på Østfolds fjortende høyeste punkt. Og det blåser opp til storm. På toppen av ostepoppen: Mora til Johnny K, verdens sprøeste fotball-supporter ever noensinne, får lurt seg med på turen. Med andre ord: Både hentesveiser, fotball-ferdigheter og tålmodighet blir satt på prøve i denne sjarmerende historien.

Medlemsvurdering:
Fantastisk morsom serie om fotball, vennskap, motgang og medgang. Dette er Mæhle på sitt beste. Passer til alle aldere, fotballentusiaster, men også andre. Den er har masse gullkorn og lett gjenkjennelige situasjoner. Den er lett å lese, men anbefaler spesielt lydbok utgaven. Geir Morstad gjør en fantastisk innleser jobb.

Tide

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202492182
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Serie
Knoterud FK 8

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

T
Tide – 10.05.2019

– Fantastisk morsom serie om fotball, vennskap, motgang og medgang. Dette er Mæhle på sitt beste. Passer til alle aldere, fotballentusiaster, men også andre. Den er har masse gullkorn og lett gjenkjennelige situasjoner. Den er lett å lese, men anbefaler spesielt lydbok utgaven. Geir Morstad gjør en fantastisk innleser jobb.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Knoterud FK i hardt vær:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv