Min side Kundeservice Bli medlem

Emils jul

Emil steller i stand stort kalas for alle fattigfolkene i Katthult. Kommandøra lar seg rive med når hun får se en pølse i sneen, men hun blir fanget i Emils felle og ramler i ulvegraven! Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Emil steller i stand stort kalas for alle fattigfolkene i Katthult. Kommandøra lar seg rive med når hun får se en pølse i sneen, men hun blir fanget i Emils felle og ramler i ulvegraven!

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282182744
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Serie
Emil

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

c
crazy – 25.08.2006

– Dette er en lydbokverson av Emils jul. Håvard Bakke er oppleser, og gjør denne jobben veldig godt. Emils jul forteller historien om da Emil lager stor fest for alle fattigfolkene i Katthult. Dette skjer selvfølgelig mens foreldrene er bortreist, men Emil mener at dette kan de da ikke ha noe i mot.. Den eneste som ikke er innvitert på julefesten er den slemme Kommandøra (hun som styrer fattighuset med hard hånd). Hun smyger seg allikevel rundt huset og får seg en skikkelig overraskelse. Dette er en koselig og morsom lydbok som kan få både deg og barna dine i julestemning. Ikke den lengste lydboken, men prisen er heldigvis deretter.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Emils jul:

Se flere

Logg inn

Handlekurv