Min side Kundeservice Bli medlem

Vår i Bakkebygrenda

Denne Lindgren-klassikeren har gledet mange generasjoner med barn. Ilon Wiklands vakre illustrasjoner bidrar til vårstemningen så man nesten kan kjenne duften av våren. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Astrid Lindgren-klassiker!

Denne Lindgren-klassikeren har gledet mange generasjoner med barn. Ilon Wiklands vakre illustrasjoner bidrar til vårstemningen så man nesten kan kjenne duften av våren.

Endelig er det vår! Barna i Bakkebygrendas vår er full av lek i naturen. De plukker blomster, leker gjemsel, seiler med barkebåter og hilser på nyfødte dyreunger. Og når Lisa får sitt eget lam, Pontus, er lykken fullkommen! Er det noen som forstår seg på lek, så er det barna i Bakkebygrenda – bli med dem på vårlige eventyr!

 

Medlemsvurdering:
Denne boka er inne på lista over bøker som norske barn MÅ ha fått med seg som en skatt videre i livet.

Ragnhild

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
31
ISBN
9788202659097
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Vår i Bullerbyn
Format
22 x 27 cm
Nr
8161895
Serie
Bakkebygrenda

Utdrag

Medlemmers vurdering

R
Ragnhild – 09.08.2020

– Denne boka er inne på lista over bøker som norske barn MÅ ha fått med seg som en skatt videre i livet.

E
Eli – 21.07.2020

– Fantastisk flott bok som minner meg om bøkene eg hadde som liten. Skjønne illustrasjoner.

M
Marie – 23.06.2020

– Koselig vårbok

T
Trine – 01.11.2008

– "Vår i Bakkebygrenda" var en av mine yndlingsbøker som barn, og nå har den jammen blitt en av favorittbøkene til mine egne unger også. Boka forteller om hvordan ungene i Bakkebygrenda møter våren. Vi blir blant annet med på lamming og plukking av blomster. Gleden ved bøkene om barna i Bakkebygrenda er dobbel, for i tillegg til den gode historien møter vi de flotte illustrasjonene til Ilon Wicklund. Disse er virkelig en del av opplevelsen. Boken passer barn fra fire til fem år og oppover. Jeg vil anbefale den på det varmeste, en kjempekjekk gave å gi og å få.

C
Chris B. – 21.04.2006

– Dette er ikke hverdagen til de fleste norske barn. Hvem vandrer på toppen av en skigard, eller kan gi melk til et lam? For ikke å snakke om leke alene uten noe tilsyn av voksne. Fortellingen er klart fra en annen tid, og er derfor vanskeligere for barna å identifisere seg med enn for eks Petra og Karsten bøkene. Når først det er sagt, er dette abseloutt en koselig bok. Illustrasjonene følger teksten, og er fargerike og tradisjonelle. Ja, det er en idyllisk verden, men fungerer som en pause i hverdagen eller siste hyggelig inntrykk før leggetid. Min sønn leste denne første gang da han var 3.5 år, og liker fremdeles historien nesten halvannet år senere. En klasssiker som holder seg.

S
SS – 14.10.2004

– I denne boka får du høre om alle tingene barna i Bakkebygrenda gjør om våren. Jeg kan vel egentlig si helt ærlig at alt Astrid Lindgren skriver etter min mening er kjempegode bøker for barn, og noen til og med for voksne. Barna i Bakkebygrende er kanskje spesielt morsom fordi det handler om vanlige barn og deres liv. Ikke noe drama og fast handlingsmønster. Bare masse gode småhistorier. Boka er rikt illustrert med masse fine og fargerike bilder. Bildene beskriver også handlingen godt. Jeg vil anbefale denne til alle barn, de kommer garantert til å få mye glede av den.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vår i Bakkebygrenda:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv