Meny

Bjørnen Winnie

; Sophie Blackall (Illustratør) ; Elisabeth Bjørnson (Oversetter) ; A.A. Milne (Omtalt)

Før Ole Brumm fantes det en ekte Bjørn som het Winnie. Bjørnen ble kjøpt av en kanadisk soldat og tatt med til London. Der møtte Winnie Christopher Robin. Vakker introduksjon til Ole Brumm-universet! Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Om boka

For 90 år siden skapte forfatteren A.A. Milne klassikeren om Ole Brumm. På engelsk heter barnelitteraturens mest populære bjørn Winnie-the-Pooh, og før Winnie-the-Pooh fantes det en helt ekte, levende svartbjørn som het Winnie. Har du ikke hørt om den? Vel, denne boka forteller historien om den virkelige Winnie!

Den lille bjørnungen
Historien om Winnie handler om noe som skjedde for lenge siden. I 1914, da den første store verdenskrigen fant sted, reiste den unge soldaten Harry Colebourn helt fra Canada til Europa for å være dyrlege for soldatenes hester. På en jernbanestasjon underveis lot han hjertet sitt bestemme og reddet en liten Bjørnunge. Han kalte den Winnie etter hjembyen Winnipeg, og tok den med seg videre på turen til Europa. 

Viktig møte i London Zoo
I denne boka forteller Harrys eget oldebarn historien om et veldig spesielt vennskap og en enda mer spesiell reise: Gjennom Canada og videre med skip over Atlanterhavet til en militærbase i England. Og til slutt til den zoologiske hagen i London, der Winnie fikk en ny venn, en gutt som het Christopher Robin. Pappaen til Christopher Robin skrev så historien om vennskapet mellom bjørnen Winnie og sønnen.

Les denne bemerkelsesverdige historien om Bjørnen som ga inspirasjon til Verdens Mest Berømte og Elskede Bamse: OLE BRUMM. 

 

«Den nydelige historien om vennskapet mellom en soldat og den ekte bjørnen som var inspirasjonen bak Ole Brumm.»

The Guardian

 

«Den sanne historien om et bemerkelsesverdig vennskap og en enda mer bemerkelsesverdig reise.»

Good Reads

 

«Nydelig illustrert … frydefull.»

The New York Times

 

«Basert på en sann historie, noe som gir historien større tyngde. En fortryllende historie fra ende til annen, og nydelig illustrert.»

Manchester Evening News

 

Ytterst medrivende. En perfekt introduksjon til Huset på Bjørnehjørnet for kommende generasjoner.»

Daily Mail

 

Fakta