Meny
 
Darwinium
Darwinium

Darwinium

; Ruth Symons ; Katie Scott (Illustratør) ; Rune R. Moen (Oversetter)

Bli med på en reise gjennom livets historie! Hvordan ble dyr, mennesker og planter til? Visste du at alt som lever stammer fra én celle? Denne boka viser deg utviklingen fra denne cellen, og helt frem til deg selv! Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vakker bok om livets opprinnelse

Bli med på en reise gjennom livets historie! Hvordan ble dyr, mennesker og planter til? Visste du at alt som lever stammer fra én celle? Denne boka viser deg utviklingen fra denne cellen, og helt frem til deg selv!

Darwinium er et slags lite museum i bokform, der leserne kan følge livets utvikling prekambrium og blågrønnalger og helt fram til i dag. Visste du at det ikke fantes tegn til liv på jorda i 90 % av planetens historie?

Evolusjon
Charles Darwin oppdaget at livet på jorda stadig utvikler seg. De artene som har trekk som er gunstige for å overleve, vil vinne fram – mens andre arter forsvinner. Dette er en utvikling som startet med de aller enkleste formene for liv, encellede organismer, blågrønnalger, og som leder helt fram til kompleke dyr – som oss selv! 

Eksplosjon av liv
I kambrium eksploderte det av liv på jorda, men det var trolig ikke så mange av disse organismene du ville kjent igjen – kanskje noen svamper og bløtdyr. Og kanskje har du sett fossile trilobitter? Først i silur kom de første landplantene, og etter hvert dukker det opp både insekter, trær og ulike dinosaurer. For bare 2,58 millioner år siden dukket de første primitive menneskene opp, Homo habilis. De både laget og brukte redskaper, og de var trolig ca 130 cm høye!

Darwinium gir en tilgjengelig og ikke minst utrolig vakker fremstilling av livets historie på jorda, og kommer til å inspirere mange lesere til å lære mer om dette fascinerende stoffet. 

God lesning!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fontini
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 79
ISBN: 9788283730036
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The story of life
Alder: Barn 9-12 Ungdom
Format: 25 x 20 cm
Nr: 8113181
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger