Dinosaurer og forhistoriske dyr

Det definitive leksikonet om dinosaurer og forhistoriske dyr - årets viktigste bok for dinosaurfans i alle aldre! Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Dinosaurer og forhistoriske dyr

Det definitive leksikonet om dinosaurer og forhistoriske dyr – årets viktigste bok for dinosaurfans i alle aldre!
I denne store, fine boka kan du lese alt om dinosaurene! Når levde de forskjellige dyrene, og hvordan var de i slekt med hverandre? Alle artene er presentert med fine fargeillustrasjoner som viser hvordan dinosaurforskerne tror de så ut. En som forsker på dinosaurer blir kalt paleontolog. Det virker veldig spennende å grave fram fossiler som kanskje kan være en helt ny dinosaur-art!

De kuleste dinosaurene
Lær mer om om Brachiosaurus, som veide mer enn 12 elefanter, eller om Seismosaurus, som muligens er det lengste landlevende dyret noensinne. Den var opptil 50 meter lang, og kan ha veid så mye som 100 tonn! Det er mye, det. Visste du at tidenes største krokodille het Deinosuchus? Den hadde en hodeskalle som målte over to meter. Alt i alt var den 15 meter lang! Ellers levde den trolig omtrent på samme måte de krokodillene som lever i dag, men noen forskere tror den hadde lengre bein og levde mer på land.

Perfekt for små og store dinosaurentusiaster
Boka er oppdatert med helt ny forskning, og den er utstyrt med god innbinding og lesebånd, så den tåler intens bruk og håndtering. Her er det mye spennende og lærerikt å lese, fra hvordan livet ble til, utviklingen gjennom de ulike geologiske periodene og fram til i dag. Les om flygende dinosaurer, om forløperne til pattedyrene, og ikke minst teorier om hvorfor de døde ut. Utforsk gjerne boka sammen med barnet – foreldre kan også bli hekta …!

Detaljer

Forlag
Fontini
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
256
ISBN
9788293346500
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Children's dinosaur and prehistoric animal encyclopedia
Format
27 x 22 cm
Nr
8083320

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dinosaurer og forhistoriske dyr:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv