Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Egget

I denne sjarmerende nye bildebokserien blir vi godt kjent med Rasmus Rex, som selvfølgelig er en Tyrannosaurus Rex, og med familien og vennene hans. Tips: Hold spesielt godt øye med bestemor Rex … Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En morgen blir Rasmus Rex vekket av bestevennen sin, Trym Troodon. Trym har en stor nyhet: Egget til mammaen hans klekker snart! De bestemmer seg for å ta snarveien gjennom sumpskogen for å rekke frem i tide. Men er det egentlig så lurt? På veien møter de noen temmelig nifse dinosaurer. Og vel fremme venter nok en overraskelse ...

Med Dinosaurgjengen har Lars Mæhle og Lars Rudebjer skapt et fantastisk dinosaurunivers for de minste, fylt av spenning og humor. Dette er første bok i en serie hvor vi følger Rasmus og vennene hans på små og store eventyr. Bøkene er perfekt til høytlesning for førskolebarn og velegnet for barn på småtrinnet som har begynt å lese selv. Bak i boka får man også vite litt mer om dinosaurene som er med i historien!

 

Medlemsvurdering:
Fine tegninger, veldig morsomst med bestemor. Kjempespennende å blå til neste side for å se hvem som kommer i sumpeskogen. Litt pussig slutt, men gutten liker boka med litt dikting.

Thes

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
46
ISBN
9788248923329
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
26 x 21 cm
Nr
8139199
Serie
Dinosaurgjengen 1

Medlemmers vurdering

T
Thes – 17.09.2019

– Fine tegninger, veldig morsomst med bestemor. Kjempespennende å blå til neste side for å se hvem som kommer i sumpeskogen. Litt pussig slutt, men gutten liker boka med litt dikting.

F
Finn 2 år – 17.09.2019

– Det er gøy å høre om dinosaurene og å følge med på alt Trym gjør, som han ikke skal Vi må lese boken minst 3 ganger hver dag. Helst fler!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Egget:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv