Meny
Julosaurusen
Julosaurusen - Tom Fletcher

Julosaurusen

; Shane Devries (Illustratør) ; Kirsti Vogt (Oversetter)

Serie: Julosaurusen 1

Dette eventyret handler om en litt annerledes gutt som heter William, om en ganske slem jente som heter Brenda – og om en helt aldeles vaskekte dinosaurus! Og om jula, selvfølgelig. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Nydelig juleeventyr!

Dette eventyret handler om en litt annerledes gutt som heter William, om en ganske slem jente som heter Brenda – og om en helt aldeles vaskekte dinosaurus! Og om jula, selvfølgelig.

Julosaurusen er en sjelden dinosaur (såpass sjelden at han faktisk er den siste på jorda!), og han bor på Nordpolen. Han elsker livet sammen med smånissene og den muntre julenissen, men det er litt ensomt å være så annerledes.

Williams juleønske
Samtidig ønsker William seg en dinosaur til jul. Julenissen tenker at han skal bruke Julosaurusen som modell for et praktfullt dinosaur-kosedyr som William skal få. William har det nemlig ikke så greit, han bor sammen med faren sin, siden moren er død, og han sitter i rullestol. I tillegg har det begynt en utrolig slem jente i klassen hans. William kan saktens trenge et megastort, superfint dinosaurkosedyr til jul.

Om familie og vennskap
Etter en rekke underlige hendelser er det ikke bare kosedyret som dukker opp hos William. På selveste lille julaften blir William kjent med Julosaurusen, og sammen legger de ut på et magisk eventyr. Julosaurusen er en fortelling om vennskap og familie, syngende smånisser og selveste julenissen, flygende reinsdyr og at det umulige kan bli mulig. Og om at hvis man er riktig ulykkelig kan det også hende at man blir ganske slem. Og hvis du trodde at dinosaurer og jula ikke passet sammen, tro om igjen!

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 359
ISBN: 9788203264641
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The Christmasaurus
Alder: Barn 6-9
Format: 22 x 16 cm
Nr: 8151857
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger