BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Julosaurusen

Dette eventyret handler om en litt annerledes gutt som heter William, om en ganske slem jente som heter Brenda – og om en helt aldeles vaskekte dinosaurus! Og om jula, selvfølgelig. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Nydelig juleeventyr!

Dette eventyret handler om en litt annerledes gutt som heter William, om en ganske slem jente som heter Brenda – og om en helt aldeles vaskekte dinosaurus! Og om jula, selvfølgelig.

Julosaurusen er en sjelden dinosaur (såpass sjelden at han faktisk er den siste på jorda!), og han bor på Nordpolen. Han elsker livet sammen med smånissene og den muntre julenissen, men det er litt ensomt å være så annerledes.

Williams juleønske
Samtidig ønsker William seg en dinosaur til jul. Julenissen tenker at han skal bruke Julosaurusen som modell for et praktfullt dinosaur-kosedyr som William skal få. William har det nemlig ikke så greit, han bor sammen med faren sin, siden moren er død, og han sitter i rullestol. I tillegg har det begynt en utrolig slem jente i klassen hans. William kan saktens trenge et megastort, superfint dinosaurkosedyr til jul.

Om familie og vennskap
Etter en rekke underlige hendelser er det ikke bare kosedyret som dukker opp hos William. På selveste lille julaften blir William kjent med Julosaurusen, og sammen legger de ut på et magisk eventyr. Julosaurusen er en fortelling om vennskap og familie, syngende smånisser og selveste julenissen, flygende reinsdyr og at det umulige kan bli mulig. Og om at hvis man er riktig ulykkelig kan det også hende at man blir ganske slem. Og hvis du trodde at dinosaurer og jula ikke passet sammen, tro om igjen!

 

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
359
ISBN
9788203264641
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
The Christmasaurus
Format
22 x 16 cm
Nr
8151857
Serie
Julosaurusen 1

Utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Julosaurusen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv