Min side Kundeservice Bli medlem

Julosaurusen

Dette eventyret handler om en litt annerledes gutt som heter William, om en ganske slem jente som heter Brenda – og om en helt aldeles vaskekte dinosaurus! Og om jula, selvfølgelig. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Nydelig juleeventyr!

Dette eventyret handler om en litt annerledes gutt som heter William, om en ganske slem jente som heter Brenda – og om en helt aldeles vaskekte dinosaurus! Og om jula, selvfølgelig.

Julosaurusen er en sjelden dinosaur (såpass sjelden at han faktisk er den siste på jorda!), og han bor på Nordpolen. Han elsker livet sammen med smånissene og den muntre julenissen, men det er litt ensomt å være så annerledes.

Williams juleønske
Samtidig ønsker William seg en dinosaur til jul. Julenissen tenker at han skal bruke Julosaurusen som modell for et praktfullt dinosaur-kosedyr som William skal få. William har det nemlig ikke så greit, han bor sammen med faren sin, siden moren er død, og han sitter i rullestol. I tillegg har det begynt en utrolig slem jente i klassen hans. William kan saktens trenge et megastort, superfint dinosaurkosedyr til jul.

Om familie og vennskap
Etter en rekke underlige hendelser er det ikke bare kosedyret som dukker opp hos William. På selveste lille julaften blir William kjent med Julosaurusen, og sammen legger de ut på et magisk eventyr. Julosaurusen er en fortelling om vennskap og familie, syngende smånisser og selveste julenissen, flygende reinsdyr og at det umulige kan bli mulig. Og om at hvis man er riktig ulykkelig kan det også hende at man blir ganske slem. Og hvis du trodde at dinosaurer og jula ikke passet sammen, tro om igjen!

 

Medlemsvurdering:
Denne boken er en av de mest magiske bøkene jeg har lest. (Og jeg har lest ganske mange bøker.) Den er full av spenning og action. og en liten snurt av kjærlighet. Men mest av alt DINOSAURER og julen.

geimerjul 10

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
359
ISBN
9788203264641
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
The Christmasaurus
Format
22 x 16 cm
Nr
8151857
Serie
Julosaurusen 1

Utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

g
geimerjul 10 – 29.12.2022

– Denne boken er en av de mest magiske bøkene jeg har lest. (Og jeg har lest ganske mange bøker.) Den er full av spenning og action. og en liten snurt av kjærlighet. Men mest av alt DINOSAURER og julen.

E
Eyvor Skogesal – 07.01.2020

– Det var en gang en gutt som hatet leselekse og som hadde en daglig kamp med Mamsi for å komme igjennom iallfall et par sider med lesing. Så kom denne boka i hus. Jeg sverger at boka ikke bare har magi i plottet sitt, men må ha en liten dose medfølgende magi til lesers eget bruk. Med denne boka har han på rekordfart kommet opp i å lese hele kapitler uten å stoppe og så mye som sukke. En dag han kom hjem ba han før han hadde fått av seg yttertøy og skolesekk om å få lese MED EN GANG. Han hadde også gjort ferdig hele to fag på leksehjelpen så han kunne få gå rett på lesinga når han kom hjem. Lesing er tydeligvis blitt belønning 😀❤ Jeg bare elsker denne boka, som kommer til å gå inn i historien som boka som fikk ham til å elske å lese! .....og ja Mamsi synes den er søt og koselig, hun også.

E
Eyvor Skogesal – 10.12.2019

– Min sønn strever med lesing og å få ham til å øve seg har vært en daglig kamp. Så kom denne boka i postkassen og den hadde tydeligvis med seg noen magiske evner. Nå leser han et kapittel hver dag med glede og i dag kom han hjem og spurte om han kunne få lese for meg med en gang. Dette var tydeligvis den perfekte boka for ham. Mamsen koser seg hun også.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Julosaurusen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Verity

Colleen Hoover
Innbundet 
390,- 429,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv