Min side Kundeservice Bli medlem

Julosaurusen

Julosaurusen er en sjelden dinosaur (den siste på jorda!), og han bor på Nordpolen. Han elsker livet sammen med smånissene og den muntre julenissen, men det er litt ensomt å være så annerledes.

Skolegutten William og Julosaurusen møter hverandre på julaften og legger ut på et magisk eventyr. Les mer

119,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Julosaurusen er en sjelden dinosaur (den siste på jorda!), og han bor på Nordpolen. Han elsker livet sammen med smånissene og den muntre julenissen, men det er litt ensomt å være så annerledes.

Skolegutten William og Julosaurusen møter hverandre på julaften og legger ut på et magisk eventyr. Julosaurusen er en fortelling om vennskap og familie, syngende smånisser og selveste julenissen, flygende reinsdyr og at det umulige kan bli mulig. Og hvis du trodde at dinosaurer og jula ikke passet sammen, tro om igjen!

Medlemsvurdering:
Denne boken er en av de mest magiske bøkene jeg har lest. (Og jeg har lest ganske mange bøker.) Den er full av spenning og action. og en liten snurt av kjærlighet. Men mest av alt DINOSAURER og julen.

geimerjul 10

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203265518
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
The christmasaurus
Serie
Julosaurusen 1

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

g
geimerjul 10 – 29.12.2022

– Denne boken er en av de mest magiske bøkene jeg har lest. (Og jeg har lest ganske mange bøker.) Den er full av spenning og action. og en liten snurt av kjærlighet. Men mest av alt DINOSAURER og julen.

E
Eyvor Skogesal – 07.01.2020

– Det var en gang en gutt som hatet leselekse og som hadde en daglig kamp med Mamsi for å komme igjennom iallfall et par sider med lesing. Så kom denne boka i hus. Jeg sverger at boka ikke bare har magi i plottet sitt, men må ha en liten dose medfølgende magi til lesers eget bruk. Med denne boka har han på rekordfart kommet opp i å lese hele kapitler uten å stoppe og så mye som sukke. En dag han kom hjem ba han før han hadde fått av seg yttertøy og skolesekk om å få lese MED EN GANG. Han hadde også gjort ferdig hele to fag på leksehjelpen så han kunne få gå rett på lesinga når han kom hjem. Lesing er tydeligvis blitt belønning 😀❤ Jeg bare elsker denne boka, som kommer til å gå inn i historien som boka som fikk ham til å elske å lese! .....og ja Mamsi synes den er søt og koselig, hun også.

E
Eyvor Skogesal – 10.12.2019

– Min sønn strever med lesing og å få ham til å øve seg har vært en daglig kamp. Så kom denne boka i postkassen og den hadde tydeligvis med seg noen magiske evner. Nå leser han et kapittel hver dag med glede og i dag kom han hjem og spurte om han kunne få lese for meg med en gang. Dette var tydeligvis den perfekte boka for ham. Mamsen koser seg hun også.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Julosaurusen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv