Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Kjempeblekkspruten

Pappa Rex forteller Rasmus og Trym om en skatt som voktes av en kjempeblekksprut. Og vips er eventyret i gang. Ny bok i bestselgerserien om Dinosaurgjengen av Lars Mæhle og Lars Rudebjer. Nå over 100 000 bøker. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Pappa Rex forteller Rasmus og Trym om en skatt som voktes av en kjempeblekksprut. Og vips er eventyret i gang. Ny bok i bestselgerserien om Dinosaurgjengen av Lars Mæhle og Lars Rudebjer. Nå over 100 000 bøker.

Pappa Rex forteller Rasmus og Trym om et gammelt skipsvrak i Mørkebukta. Det skjuler en skatt! Men dit må de aldri i livet dra, for skatten er voktet av en kjempeblekksprut. Trym tenker at det bør gå bra å låne flåten til Pappa Rex, likevel. Ja, bare sånn bitte litt. Og vips er eventyret i gang.
Med Dinosaurgjengen har Lars Mæhle og Lars Rudebjer skapt et fantastisk dinosaurunivers for de minste, fylt av spenning og humor. Dette er åttende bok i den populære serien om Rasmus og vennene hans. Bøkene er perfekt til høytlesning for førskolebarn og velegnet for barn på småtrinnet som har begynt å lese selv.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
43
ISBN
9788248929093
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
26 x 21 cm
Nr
8197873
Serie
Dinosaurgjengen 8

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjempeblekkspruten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Egget

Lars Mæhle
Innbundet 
299,- 329,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv