Meny
 
Spørsmål og svar om dinosaurer
Spørsmål og svar om dinosaurer

Spørsmål og svar om dinosaurer

; Ed Drewitt (Redaktør) ; Marie-Ève Tremblay (Illustratør) ; Jan Chr. Næss (Oversetter)

I denne boka lærer du utrolig mye om dinosaurer! For eksempel når de levde, hva de spiste, hvordan tennene så ut og om de luktet vondt. (PS: Det gjorde de!) Løft på klaffene og finn ut! Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Lær om kule dinosaurer!

I denne boka lærer du utrolig mye om dinosaurer! For eksempel når de levde, hva de spiste, hvordan tennene så ut og om de luktet vondt. (PS: Det gjorde de!) Løft på klaffene og finn ut!

Diplodocus, spinosaurus og ikke minst tyrannosaurus rex – det er noe utrolig fascinerende med disse vesenene som fantes for så lenge siden. I en verden helt uten mennesker vandret de rundt, gresset, jaktet og la egg. Noen av disse fortids-dyra kunne også fly, men de heter pterosaurer. Så, for omtrent 65 millioner år siden, ble det meste av livet på jorda utslettet, og dinosaurene forsvant. Heldigvis har vi funnet noen fossiler som viser skjelettene deres, sånn at vi vet omtrent hvordan de så ut. Det finnes faktisk også dinosaurbæsj-fossiler! Visste du forresten hvordan et fossil blir til? Det kan du lære i denne boka. Herlig og lærerik bok for alle dinosaur-fantaster, små og store.

Fakta