Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Ilddragen Ferno

Fantasyserie som skaper leselyst for barn! I BEAST QUEST-serien blir du invitert med på en heroisk ferd gjennom et eventyrlig kongerike fullt av magiske trollmenn, skumle monstre og modige helter. Bøkene er gjennomillustrert i farger, som sammen med de korte, spennende kapitlene gjør BEAST QUEST perfekt for dem som sliter med lesingen - men også for leseglade gutter og jenter. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Fantasyserie som skaper leselyst for barn! I BEAST QUEST-serien blir du invitert med på en heroisk ferd gjennom et eventyrlig kongerike fullt av magiske trollmenn, skumle monstre og modige helter. Bøkene er gjennomillustrert i farger, som sammen med de korte, spennende kapitlene gjør BEAST QUEST perfekt for dem som sliter med lesingen - men også for leseglade gutter og jenter.

Kongeriket Avantia er i stor fare! En ond trollmann har forhekset de magiske monstrene som til vanlig beskytter landet. Hvem kan stoppe monstrene fra å ødelegge landet, og bryte forbannelsen som er kastet over Avantia? Tom bor hos onkelen og tanten sin i landsbyen Errinel. Når åkrene i landsbyen under mystiske omstendigheter brenner ned, skjønner Tom at dragen som vokter over kongeriket har snudd seg mot Avantia. Sammen med jegerjenta Helene legger han ut på en ferd for å prøve å redde Avantia fra ilddragen Ferno.

BEAST QUEST-serien har gått sin seiersgang verden over, og finnes også som populær spillapp og spill til Playstation, Nintendo Switch og Xbox. Passer for 7-12 år, og er perfekt for gamere.

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
121
ISBN
9788283731262
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Ferno the fire dragon
Format
22 x 15 cm
Serie
Beast quest 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ilddragen Ferno:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kariba

James Clarke
Innbundet 
272,- 299,-

Orkanen

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
272,- 299,-
 

Funnet

Harlan Coben
Innbundet 
384,- 439,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv