Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Audiens

Når gjengen drar til Lofoten i sommerferien, har kronprins Kalle en hemmelig plan: Han vil bli sammen med Lena igjen. Er du ute etter spenning og romantikk ispedd en god porsjon mening, er dette boka for deg!

Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Kongelig kjærlighetssorg

Når gjengen drar til Lofoten i sommerferien, har kronprins Kalle en hemmelig plan: Han vil bli sammen med Lena igjen. Er du ute etter spenning og romantikk ispedd en god porsjon mening, er dette boka for deg!

Gjengen savner Ingrid, som brått sluttet på skolen for å følge surfedrømmen i Lofoten. Hun bor sammen med kjæresten Falk Beyer, et drømmefunn av en fyr. Merkelig tiltrekkende, rå til å surfe, lekker kropp og stor på insta – hva mer kan man forlange? Men er det ikke litt rart at hun brøt med alt og alle, likevel? Gjengen gleder seg til å se henne igjen, og håper å få henne med seg hjem igjen.

I surfeparadiset
Når de endelig kommer fram til huset på surfestranda som Kalle har leid, er det slett ikke mye som er som de hadde tenkt seg. Huset viser seg å være en gammel rønne, til tross for at det er eid av en arabisk prins. Det er faktisk dusj på kjøkkenet! Butikken er milevis unna, så det blir tungvint å få laget mat. Og Margrethe får piggene ut av Falk – for er han egentlig grei mot Ingrid …?  

Ikke kongen av surfestranda
I tillegg til disse skuffelsene må Kalle innse det: Han er ikke kongen av surfestranda, de lokale heltene stjeler både jentene og stoltheten hans. Kan han likevel vinne tilbake prinsessen og hele kongeriket? Og kan de få med seg Ingrid hjem igjen?

«Audiens» er en moderne kjærlighetshistorie om å være den man vil være, få den man ønsker seg – og om at alle hjerter kan knuse, også et som er kongelig. Det handler også om at noe som kan se ut som kjærlighet egentlig handler om kontroll og maktmisbruk. Herlig, medrivende lesning – det er bare å glede seg til denne dumper ned i postkassa!

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
227
ISBN
9788203378492
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Audiens
Format
21 x 14 cm
Nr
8199698
Serie
Halve kongeriket 4

Utdrag

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Audiens:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv