Min side Kundeservice Bli medlem

Dronningen

Dronningen er en moderne kjærlighetshistorie om ny stolthet, gamle fordommer og om å finne seg selv i enden av regnbuen. Det er spenning, humor, romantikk og en god porsjon mening.

Les mer

288,-

329,- Spar: 41,-

Sendes innen 1 virkedag

Stolthet og fordom

Halve kongeriket-vennegjengen går en ny vår i møte, med stormende følelser, store skuffelser og sprø overraskelser som lurer rundt hvert hjørne.

Lena, Ingrid, de kongelige tvillingene Kalle og Margrethe, Tess og de andre har planlagt en skikkelig overraskelse til Fanny på 18-årsdagen hennes. Det er bare det at Fanny hater overraskelser! Vennene vet at hun liker jenter og de synes det er bare kult, men Fanny vil ikke være noens homo-ikon, hun vil bare finne ut av ting uten så mye ståhei. Og hun har ikke klart å glemme Julie som hun traff på surfe-ferien i Nord-Norge, selv om hun har prøvd hardt.

Myndig og håpefull
På flukt fra den overveldende overraskelsesfesten oppdager Fanny at det er kommet en bursdagshilsen fra moren. En mor hun ikke har sett på femten år. Hun dro hjem til Kina og etterlot Fanny hos faren i Norge. Fanny har ikke hørt fra henne siden. Tenk om de kan treffes! Og bli kjent! Fanny kjenner på både savn og håp med tanke på kanskje å endelig få treffe moren sin.

Helt dronning
"To all of the queens who are fighting alone. Baby, you’re not dancin’ on your own!" Sangen som minner Fanny på ukene med Julie går på repeat i hodet. Julie som vil at hele verden skal høre og se at det er helt ok å være skjeiv! Som ikke skjønner at Fanny synes det blir mye, altfor mye. At det kan være farlig, rett og slett. Julie som føles som den eneste ene, men som bare ikke skjønner når nok er nok, selv ikke da det endte med både politi og sykehus sist. 

I enden av regnbuen
Dronningen er en moderne kjærlighetshistorie om ny stolthet, gamle fordommer og om å finne seg selv i enden av regnbuen. Det er spenning, humor, romantikk og en god porsjon mening.

Dronningen er sjette bok i den kritikerroste serien «Halve kongeriket». Netflix-filmene "Royalteen: Arvingen" og "Royalteen: Prinsesse Margrethe" er basert på bokserien.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
241
ISBN
9788203396960
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 14 cm
Nr
8213828
Serie
Halve kongeriket 6

Om forfatteren

Randi Fuglehaug og Anne Gunn Halvorsen er begge både forfattere og frilansjournalister. Fuglehaug kommer fra Voss og Halvorsen fra Vikedal. De skriver de populære "Halve kongeriket"-bøkene sammen, med snert, humor og alvor. Det er hittil kommet seks bøker i serien; Arvingen, Drømmeprinsen, På tronen, Audiens, Blått blod og Dronningen

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dronningen:

Audiens

Anne Gunn Halvorsen
Innbundet 
169,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Audiens

Anne Gunn Halvorsen
Innbundet 
169,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv