Hoffnarren

Arnie er oppover ørene forelsket i prinsesse Margrethe. På attenårsdagen hennes har han tenkt å holde en tale som kongehuset sent vil glemme. Det samme gjelder gaven han har tenkt å gi henne.

Les mer

179,-

329,- Spar: 150,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lesesommer – barnebøker 3 for 2 Velg flere her

Arnie kan nesten ikke tro det. Tenk at det er han som er prinsessens kjæreste. Og ikke den danske sleskingen, prins Henrik, som hun hadde et godt øye til for noen år siden.

Tilbakelagt er farens store økonomiske problemer nå som Arnie fikk fikset et lån av en rik venninne og nærmest reddet faren fra kreditorene. Dessuten har faren skrinlagt app-prosjektet sitt og begynt med noe han kan, nemlig aksjemegling. Det må bli bra, tror Arnie.

Hver måned skal Arnie få en god slump med lommepenger av faren. Men i november kommer ikke gryna inn på kontoen. Er farens økonomi fremdeles vaklende? Det er i så fall krise. For Arnie har tatt spanderbuksene på og kjøpt en liten grønn elbil i gave til Margrethe. Som hun elsker og kaller Dragen. Pengene har han lånt av Jacob. Og hvordan skal Arnie få betalt de månedlige avdragene på den snertne bilen? Gode råd er dyre. Bokstavelig talt.

Hoffnarren er en moderne og humoristisk kjærlighetshistorie om identitet, utenforskap - og om endelig å finne tonen.

Spenningen og romantikken i "Halve kongeriket"-serien er ispedd en god porsjon mening. Netflixserien ‘Royalteen’, som gjør stor suksess internasjonalt, er basert på de populære og kritikerroste “Halve kongeriket”-bøkene.

Vi anbefaler

— Ingen over eller ved siden av duoen Halvorsen - Fuglhaug når det gjelder å skrive friskt og underholdende for 12+.

Bente Einan Eriksen

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
253
ISBN
9788203399084
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Hoffnarren
Format
21 x 14 cm
Nr
8221626
Serie
Halve kongeriket 7

Bla i boka

Om forfatteren

Anne Gunn Halvorsen (f. 1984) kommer fra Vikedal og er bosatt i Oslo. Hun jobber som frilansjournalist og har gitt ut flere sakprosabøker. Randi Fuglehaug (f. 1980) kommer fra Voss og er bosatt i Oslo. Hun jobber som frilansjournalist og skriver krim, sakprosa og barnebøker. Sammen skriver de kritikerroste ungdomsbøker i serien "Halve kongeriket".

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hoffnarren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Audiens

Anne Gunn Halvorsen
Innbundet 
169,- 299,-
 

League

Nina Borge
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv