Min side Kundeservice Bli medlem

Blomster i skog og mark

Fra tidlig om våren til sent om høsten er vi omgitt av blomster, på balkongen, i hagen, parken eller i skog og mark. Likevel er nok ikke alle helt sikre på hvordan en blomsterplante egentlig «virker», og det kan du lese om i denne boken. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Fra tidlig om våren til sent om høsten er vi omgitt av blomster, på balkongen, i hagen, parken eller i skog og mark. Likevel er nok ikke alle helt sikre på hvordan en blomsterplante egentlig «virker», og det kan du lese om i denne boken.

Plantene står jo stille, og må derfor ha hjelp av vann, vind og insekter hvis det skal bli frø og frukt om høsten. Her kan du lære om hvordan blomstene tilpasser seg for å lokke insektene, som skal ha noe igjen for det arbeidet de gjør. Også om høsten, når frøene skal ut i verden, må blomstene ha mange hjelpere, og her er det både vind, vann og mange fugler og dyr som utfører arbeidet. I denne boken tar vi for oss om plantene som vokser i skog og mark og i vann og myr.

Blomster i skog og mark er den tredje boken i serien Faktums naturbøker for barn, som tidligere er utgitt i Ryvardens populære serie Norsk naturleksikon for barn. Vil du vite mer om blomster, kan du lese Blomster fra strand og eng i samme serie.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm faktum
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
65
ISBN
9788202367305
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Blomster i skog og mark
Format
28 x 20 cm
Serie
Faktums naturbøker for barn

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Blomster i skog og mark:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv