Meny

Redd enhjørningen

; Véronique Barrau ; Charline Forns (Illustratør) ; Live Øra Danielsen (Oversetter)

Serie: Småfolkets vokter 3

«Hun er god til å bygge opp stemningsfulle verdener (...) Dramaturgien minner mest om et enkelt dataspill» Øyvind Holen, DN»

, Dagens Næringsliv
Småfolkets vokter-serien tar barna med til en spennende verden full av feer, drager, enhjørninger og andre eventyrlige skapninger. Hver bok er et avsluttet kapittel, og fargerike tegninger, engasjerende plott og lun humor gjør dette til en serie som skaper stor leseglede. Les mer
Vår pris
235,-
Spar
34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 235,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Småfolkets vokter-serien tar barna med til en spennende verden full av feer, drager, enhjørninger og andre eventyrlige skapninger. Hver bok er et avsluttet kapittel, og fargerike tegninger, engasjerende plott og lun humor gjør dette til en serie som skaper stor leseglede. Perfekt for dem som liker fantasy og spenning, og alle som liker Nordlys- og Spilledåsen-bøkene.

I Småfolkets vokter: Redd enhjørningen! må Elina nok en gang hjelpe det magiske folket som lever i skjul for menneskene. Goblinene har kidnappet en enhjørning! Det kan ikke Elina, småfolkets vokter, tillate.Hun legger ut på et nytt, fartsfylt eventyr for å befri det sjeldne fabeldyret. Men selv om hun får god hjelp av sine to venner, gnomen Llyam og feen Nelvyna, skal oppdraget vise seg å være vanskeligere enn hun hadde trodd ... Kan Elina og vennene hennes klare å redde enhjørningen?
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fontini
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 59
ISBN: 9788283731699
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: La sentinelle du petit peuple 3: Au secours de la licorne
Alder: Barn 6-9 Barn 9-12
Format: 25 x 18 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger