Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Eventyrskogen

det hemmelige riket

Jakten på den nest femte ingrediensen fører jentene til Eventyrskogen, der jentene må sanke en bok-knopp for å få laget en motgift til kongen -.og det haster! Dette er den femte av de seks nye bøkene om Det hemmelige riket. Les mer

117,-

129,- Spar: 12,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Jakten på den nest femte ingrediensen fører jentene til Eventyrskogen, der jentene må sanke en bok-knopp for å få laget en motgift til kongen -.og det haster! Dette er den femte av de seks nye bøkene om Det hemmelige riket.

I Eventyrskogen vokser bøker på trær. Jentene blir venner med nissene som passer bok-trærne, men akkurat idet de har satt opp en stige for å klatre opp og hente en knopp, fremkaller den onde dronning Gemen en brå høst, slik at alle knoppene dør. Ella, Sofie og Jasmin har fått en oppgave som virker håpløs, og dronning Gemens stormryttere vokter hvert eneste skritt de tar. Å dyrke fram en ny knopp virker helt umulig - og nå er det bare to uker igjen før kong Lystig blir forvandlet til en stinkpadde for alltid! De i alt 12 bøkene (per 2016) i Secret Kingdom-serien kan leses enkeltstående, men får selvsagt en ekstra dimensjon når man leser dem i rekkefølge.

Detaljer

Forlag
Spektrum
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
115
ISBN
9788231610472
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Secret kingdom fairytale forrest
Format
21 x 14 cm
Serie
Secret Kingdom 11

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eventyrskogen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Alene

Elias Våhlund
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv