Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Midnattslabyrinten

det hemmelige riket

Det spisser seg til i den siste av de seks nye bøkene om forgiftningen av kong Lystig. Er det fortsatt mulig å berge Det hemmelige riket? Nå ser det virkelig mørkt ut.

Nå mangler bare én ingrediens til motgiften som kan redde kong Lystig - men da jentene kommer til Rosehytta, der tante Annabel bor, viser det seg at hun har denne ingrediensen fra før: en bit av en fjær fra føniksfuglen som en gang lærte alvene å fly. Les mer

117,-

129,- Spar: 12,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Det spisser seg til i den siste av de seks nye bøkene om forgiftningen av kong Lystig. Er det fortsatt mulig å berge Det hemmelige riket? Nå ser det virkelig mørkt ut.

Nå mangler bare én ingrediens til motgiften som kan redde kong Lystig - men da jentene kommer til Rosehytta, der tante Annabel bor, viser det seg at hun har denne ingrediensen fra før: en bit av en fjær fra føniksfuglen som en gang lærte alvene å fly. Dermed gjenstår bare å finne kong Lystig og få ham til å ta motgiften før det er for sent. Men det viser seg å bli mye, mye vanskeligere enn jentene kunne tenke seg. I denne fortellingen kjemper Ella, Sofie og Jasmin mot klokka for å redde Det hemmelige riket fra den onde dronning Gemen. De i alt 12 bøkene (per 2016) i Secret Kingdom-serien kan leses enkeltstående, men får selvsagt en ekstra dimensjon når man leser dem i rekkefølge.

Detaljer

Forlag
Spektrum
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
114
ISBN
9788231610489
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Secret kingdom midnight maze
Format
21 x 14 cm
Serie
Secret Kingdom 12

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Midnattslabyrinten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv