Meny
 
Utstøtt - 
   Ethan M. Aldridge
  
   Ethan M. Aldridge
  
   Tore Aurstad

Utstøtt

; Ethan M. Aldridge (Illustratør) ; Tore Aurstad (Oversetter)

Serie: Utstøtt 1

Spennende fantasytegneserie for fans av Amuletten og Neil Gaiman!
Edmund og Barnet ble byttet ved fødselen. Nå lever Edmund i all hemmelighet som en bytting i Verden Ovenfor, alvemagien hans er skjult fra hans intetanende foreldre og hans eldre søster, Alexis. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Spennende fantasytegneserie for fans av Amuletten og Neil Gaiman!
Edmund og Barnet ble byttet ved fødselen. Nå lever Edmund i all hemmelighet som en bytting i Verden Ovenfor, alvemagien hans er skjult fra hans intetanende foreldre og hans eldre søster, Alexis. Barnet lever blant alvene i Verden Under, der å være menneske gjør ham til en merkverdighet i det kongelige palasset.

Men da den onde trollkvinnen Hawthorne erobrer tronen, må Barnet og Edmund gjenforenes i en farlig ferd for å redde begge verdener - selv om ingen av de føler seg hjemme i noen av dem.

«En fantastisk fortelling om alvemagi og eventyrlige søsken, nydelig fortalt i vakre akvarellmalte ruter. Dette er noe for meg!» Ben Hatke, forfatter og illustratør bak Zita-bøkene.

«Boka har drager. Den har drama. Den har dybde. Også har den meg som utålmodig venter på neste eventyrlige fortelling fra Ethan M. Aldridge.» - Tim Federle, forfatter.

«Denne høre hjemme i enhver samling av fantasybøker» School Library Journal

«Fantasifulle fargeillustrasjoner med en verdensbygging som er både tilgjengelig og gjenkjennelig for alle som har lest fantasy ... dette bør virkelig treffe slukalder og tenåringslesere.» Kirkus«Morsom, vågal og mørk ... med temaer og tegninger som kan minne om Neil Gaiman, Michael Ende og Jim Henson.» Publishers Weekly«En fantastisk fengende start på denne eventyrlige serien som vil etterlate leserne sultne på mer.» Booklist

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 208
ISBN: 9788205520363
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Estranged
Alder: Barn 9-12
Format: 25 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger