Min side Kundeservice Bli medlem

Fisk du aldri har spist

De kuleste småfiskene.
Når du bader og har det gøy i sjøen om sommeren, er du omgitt av småfisk som gjør mange kule ting. Noen stjeler egg, andre rødmer dypt for å tiltrekke seg en partner, og enkelte hanner blir faktisk gravide. Les mer

179,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

De kuleste småfiskene.
Når du bader og har det gøy i sjøen om sommeren, er du omgitt av småfisk som gjør mange kule ting. Noen stjeler egg, andre rødmer dypt for å tiltrekke seg en partner, og enkelte hanner blir faktisk gravide. Denne boka handler om hvorfor fisk ser ut som de gjør, og ikke minst om hvorfor de gjør en masse tilsynelatende merkelige ting. Du kan bli med forskerne på eksperimenter, og får også gode tips til hvordan du selv kan forske litt på egen hånd og gjøre spennende oppdagelser.

Rykende fersk forskning om kutlinger, stingsild og nålefisk blir servert på en spennende måte. I tillegg viser forfatteren fram en marinbiologisk stasjon og forteller om hvordan forskerne gjør eksperimenter. Det er også gode tips til hvordan du selv kan forske litt på egen hånd og gjøre spennende oppdagelser.Sara Östlund Nilsson (født 1970 i Sverige) har bodd i Norge og Australia siden 1990-årene. Hun er PhD i zoologisk adferdsøkologi ved Uppsala universitet og har i mange år forsket på nordiske og tropiske fisker. Hun har publisert mange artikler og en fagbok for voksne om fiskers adferd. I tillegg har hun gått på den faglitterære forfatterutdanningen på Norsk barnebokinstitutt.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205501676
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fisk du aldri har spist:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv