Min side Kundeservice Bli medlem

Rare, røde reker

biologi, fangst og hva vi bruker dem til

Er du en som liker å spise reker, og kanskje er interessert i å vite hvorfor de har et langt spyd i pannen og hva de bruker det til? Lurer du på hvorfor rekene vi spiser i Norge er røde, og hvor gamle de kan bli? Hva skjer med rekene når havet blir varmere og surere? Denne boken gir deg svar på alt dette og forteller deg også hvem som først oppdaget rekene, hvordan de formerer seg, og hvordan de skifter både skall og kjønn underveis i livet. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Innbundet
Utsolgt
Er du en som liker å spise reker, og kanskje er interessert i å vite hvorfor de har et langt spyd i pannen og hva de bruker det til? Lurer du på hvorfor rekene vi spiser i Norge er røde, og hvor gamle de kan bli? Hva skjer med rekene når havet blir varmere og surere? Denne boken gir deg svar på alt dette og forteller deg også hvem som først oppdaget rekene, hvordan de formerer seg, og hvordan de skifter både skall og kjønn underveis i livet. Boka forteller også litt om reker og rekefiske fra andre steder i verden.

Detaljer

Forlag
Orkana
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
70
ISBN
9788281043084
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
20 x 20 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rare, røde reker:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv