Meny
Vanessa Svartmo - Andrea Bræin Hovig

Vanessa Svartmo

Andrea Bræin Hovig debuterte som forfatter med denne såre, morsomme romanen om tenåringen Vanessa Svartmo, som vokser opp med en mamma som ikke er så mye mamma. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

«Jeg har nettopp hatt en åpenbaring: Jeg er nederst. På planeten. Når det kommer til lykke. Jeg gjentar: Jeg er kloden Tellus' mest ulykkelige menneske. Banna bein.»

Vanessa Svartmo bor med moren sin i Oslo. Vanessa flytter mye, og derfor er det skralt på vennefronten. Hun er stort sett den voksne hjemme, for moren hennes drikker og ligger på sofaen, faren er fraværende. Men grandios selverkjennelse har hun! Og nå skal Vanessa Svartmo FAKTA FAEN bli ny! Hun begynner å skrive dagbok, for å dokumentere overgangen til den nye, tøffe Vanessa, hun som alltid står opp for seg selv og er tøff i kjeften. Heldigvis går det ikke helt etter planen …

Idet hun treffer rikmannsgutten Gabriel, går startskuddet for en ny epoke i Vanessas liv. Vi følger henne fra isolasjonen og inn i det ganske rare fellesskapet som oppstår i gruppemøtene hos skolens batikk- og tova ull-kledde sosiallærer Brit Jørstad Moen, a.k.a. BJM. Rart kan absolutt være bra!

Vanessa Svartmo handler om identitet og vennskap, om å stå utenfor, og om å finne et fellesskap der man aller minst venter det.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 273
ISBN: 9788205477049
Utgave: 1. utg.
Alder: Ungdom
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8138451
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger