Min side Kundeservice Bli medlem

Minsten er sint

Minsten er supre småbarnsbøker med små overraskelser og morsomme påfunn. Illustratør Mervi Lindman er en mester på å formidle humor og sterke følelser i sine illustrasjoner. Illustrasjonene er fylt av morsom mimikk og drastiske situasjoner - alt for å få barn og foreldre til å peke på og prate om det de leser. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Minsten er supre småbarnsbøker med små overraskelser og morsomme påfunn. Illustratør Mervi Lindman er en mester på å formidle humor og sterke følelser i sine illustrasjoner. Illustrasjonene er fylt av morsom mimikk og drastiske situasjoner - alt for å få barn og foreldre til å peke på og prate om det de leser. Titt, lek og le sammen!

I dag er Minsten sint! Så sint at han ødelegger legotårnet, han sparker og skriker. Han er like sint som en løve, nei, som en krokodille! Men det er slitsomt å være sint hele tiden. Kanskje Minsten heller skal være en liten kanin i fanget til mamma? En liten bok om sterke følelser, overraskelser og litt tull og fanteri. Sammen med herlige Minsten kan både store og små kjenne seg igjen i livet til en smårolling.

En humoristisk perle med lite tekst og uttrykksfulle bilder.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
28
ISBN
9788202577001
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Bebbe är arg
Format
18 x 18 cm
Serie
Minsten

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Minsten er sint:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Per

Aksel Fugelli
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Handlekurv