Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Mine første bibelhistorier

Vakkert illustrert og med et enkelt og levende språk er denne boken perfekt som innføring til Bibelen for barn.

Skapelsesberetningen, Adam og Eva og syndefallet, Noahs ark, Jona og kjempefisken og flukten fra Egypt er blant fortellingene fra Det gamle testamentet. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Vakkert illustrert og med et enkelt og levende språk er denne boken perfekt som innføring til Bibelen for barn.

Skapelsesberetningen, Adam og Eva og syndefallet, Noahs ark, Jona og kjempefisken og flukten fra Egypt er blant fortellingene fra Det gamle testamentet. I fortellingene fra Det nye testamentet følger vi Jesus fra Maria ble gravid til gjenoppstandelsen. Samtlige fortellinger har med sidehenvisninger til Bibelen og vennlige illustrasjoner på hver eneste side.

Medlemsvurdering:
Dette er en nydelig bibelhistoriebok for barn. Den har pene og store tegninger, og er skrevet på et lettfattelig språk. På siden har den sløyfer som man kan knytte sammen når man ikke leser i den. Boka passer flott for høytlesing for barn i førskolealder, men barna kan også titte i boka selv, for den er rikt illustrert. Særlig språket i begynnelsen liker jeg godt; det er så poetisk: '(Edens hage) var proppfull av praktfulle planter og breddfull av blomstrende blomster ... opp av bakken sprang boblende bekker og ... på trærne hang fullmodne frukter ...' Denne utgaven av barnebibler er en av favorittene hos oss.

eva

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Spektrum
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
384
ISBN
9788278221174
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Originaltittel
First Bible stories
Format
21 x 16 cm
Nr
8019479

Medlemmers vurdering

e
eva – 21.04.2008

– Dette er en nydelig bibelhistoriebok for barn. Den har pene og store tegninger, og er skrevet på et lettfattelig språk. På siden har den sløyfer som man kan knytte sammen når man ikke leser i den. Boka passer flott for høytlesing for barn i førskolealder, men barna kan også titte i boka selv, for den er rikt illustrert. Særlig språket i begynnelsen liker jeg godt; det er så poetisk: '(Edens hage) var proppfull av praktfulle planter og breddfull av blomstrende blomster ... opp av bakken sprang boblende bekker og ... på trærne hang fullmodne frukter ...' Denne utgaven av barnebibler er en av favorittene hos oss.

L
LVØ – 31.01.2007

– Denne vesle barnebibelen inneholder mye mer enn størrelsen skulle tilsi! Her er mange bibelfortellinger, alle de 'vesentlige' historiene er med, og det er også rom for noen nydelige illustrasjoner. Fortellingene er lagt til et språk som er greit å forstå for barn i småskolen, og jeg vil tro de etterhvert kan ha glede av å lese i denne boka selv. Som voksen tok jeg meg faktisk selv i å bli sittende å lese flere sider da jeg bare skulle kikke i den, og jeg vil absolutt si at denne kan egne seg som en slags 'light' innføring i bibelhistorien også for voksne.

L
LVØ – 31.01.2007

– Min sønn fikk denne barnebibelen til dåpen. Heldigvis fikk han mer 'barnslige' bibelbøker også, for denne vil nok ikke være aktuell for ham på noen år ennå. Men mammaen hans har kikka en del i denne, og den er veldig fin! Fortellingene er ganske forenklet, men ikke mer enn at det absolutt gis rom for undring og spørsmål. Og illutrasjonene er nydelige - jeg liker spesielt godt bordene langs kanten av hvert oppslag, med små detaljer fra historien som leses. Dette er med på å gjøre denne bibelen til en bok jeg er sikker på at en 6-7-8-åring vil elske å utforske! Jeg gleder meg til vi skal lese i denne sammen her i huset.

L
Lesehesten – 11.02.2005

– Denne vakre boken om bibelhistoriene er en spennende bok som egner seg best for barn. Historiene er godt og enkelt fortalt med beskrivende og dekorative bilder. Den inneholder 30 hendelser fra Det gamle testamente og 34 hendelser fra Det nye testamente. Her finner du for eksempel historien om Isak og Rebekka, Murene rundr Jeriko, Profeten Jesaja, De tre vise menn, Lasarus og mange fler! Denne boken har blitt en av mine favorittbøker på barnehyllen. Måten den er fremstilt på gjør det gøy og spennende å lese og høre om de forskjellige bibelhistoriene. Det er virkelig verdt å kjøpe denne rimelige boken!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mine første bibelhistorier:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ormebitt

Arnt Olav Klippenberg
Innbundet 
345,- 379,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Tid

Carlo Rovelli
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv