Min side Kundeservice Bli medlem

I duejegernes grep

Musse og Heliums livsviktige oppdrag fortsetter i den fjerde lydboken. Nå er de på vei tilbake til Dyreriket for å finne gullosten og foreldrene sine. Med hjelp av prinsessen Frahs flyvende hunder svever de over det snødekte landet Lindrizia. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Musse og Heliums livsviktige oppdrag fortsetter i den fjerde lydboken. Nå er de på vei tilbake til Dyreriket for å finne gullosten og foreldrene sine. Med hjelp av prinsessen Frahs flyvende hunder svever de over det snødekte landet Lindrizia. Men de rekker knapt å komme tilbake til Dyreriket før de oppdager at der kryr det av onde duejegere som er klare til å ta dem til fange. Det er kun ren og skjær magi som kan hjelpe dem videre! Men de befinner seg i en verden der hva som helst kan skje. Og i dette eventyret møter de kamuflerte skilpadder, sovende drager og båter som kan prate! Men det mest uventede er en vakker spion, som rapporterer alt den ser til Duejegerne. Klarer Musse og Helium å unngå duejegernes grep og redde Dyreriket en gang for alle?

Medlemsvurdering:
Er i gang med boka, har lest de tre første bøkene i serien. Høytlesning for mitt yngste barnebarn på 6, som er veldig begeistret for fortellingen. Godt skrevet, mye god moral puttet inn her og der, og skikkelig spennende. Anbefales!

Grete

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202766757
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Musse & Helium Del 4: I Duvjägarnas klor
Serie
Musse & Helium 4

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

G
Grete – 27.06.2023

– Er i gang med boka, har lest de tre første bøkene i serien. Høytlesning for mitt yngste barnebarn på 6, som er veldig begeistret for fortellingen. Godt skrevet, mye god moral puttet inn her og der, og skikkelig spennende. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på I duejegernes grep:

Se flere

Logg inn

Handlekurv