Min side Kundeservice Bli medlem

Den lille ville grisen

Sam besøker grisungene på gården til tanten sin. Han tar med seg den minste grisungen ut for å leke. Plutselig blir den helt vill. Den løper alt den kan, og Sam klarer ikke å nå den igjen. Les mer

89,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Sam besøker grisungene på gården til tanten sin. Han tar med seg den minste grisungen ut for å leke. Plutselig blir den helt vill. Den løper alt den kan, og Sam klarer ikke å nå den igjen.

Medlemsvurdering:
I denne boken får vi møte Sam og de ti andre grisungene. DA Sam besøkte tanta si var han helt hysterisk. Han ville vite hvor mange griseunger "mamma-grisen" hadde fått. Da han kom dit så han en liten gris, som var den minste. Han så at den holdt på å bli klemt mellom søskene sine. Da de andre sov hoppa den lille grisen på fanget til Sam og ville leke. Sam syntes den var søt og kanskje uskyldig. Men da han går ut for å leke med den oppdager han at den ikke er så uskyldig lenger. Den løper utrolig fort! Når sam ham igjen tro? Les den selv da vel! Denne boka er en morsom historie for barn, med mange søte illustrasjoner.

LA

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203393662
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
Sam

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

L
LA – 03.05.2009

– I denne boken får vi møte Sam og de ti andre grisungene. DA Sam besøkte tanta si var han helt hysterisk. Han ville vite hvor mange griseunger "mamma-grisen" hadde fått. Da han kom dit så han en liten gris, som var den minste. Han så at den holdt på å bli klemt mellom søskene sine. Da de andre sov hoppa den lille grisen på fanget til Sam og ville leke. Sam syntes den var søt og kanskje uskyldig. Men da han går ut for å leke med den oppdager han at den ikke er så uskyldig lenger. Den løper utrolig fort! Når sam ham igjen tro? Les den selv da vel! Denne boka er en morsom historie for barn, med mange søte illustrasjoner.

b
bella – 07.04.2009

– "Den lille ville grisen" er en koselig historie. Vi møter Sam som besøker tanten sin, Anne. Hun har en gris, Augusta, som nettopp har fått ti unger. En av dem er mye mindre en de andre, men veldig blid. Sam putter den under genseren og tar den med ut for å la den se på verden utenfor. Den lille grisen er mer enn nysgjerrig på den store verden, og det er ikke helt ufarlig. Sam visste ikke at smågriser kan løpe så fort! Historien er koselig, teksten er i blokkbokstaver, setningene korte og illustrasjonene er fargerike og varme. Språket er godt, noe som kan være vanskelig å få til i lettlestbøker. I alt er dette en bok som passer kjempeflott for barn i småskolen, enten de leser den selv, eller ønsker å bli lest for.

A
AL – 15.03.2009

– Først vil jeg si at jeg er så takknemlig for Aschehougs serie Den lille lesehesten. De har plukket ut korte historier som passer for barn som akkurat har lært å lese (1.-2.klasse). Da vet jeg at bøkene passer for aldersgruppen, og at de er trygge å lese. Den lille ville grisen er en morsom bok. Sam besøker tanten sin. Grisen hennes har akkurat fått unger, og særlig én gjør krav på litt ekstra oppmerksomhet. Den er så fryktelig liten, og søskene hans skviser ham ut av matfatet, stakkars. Sam tar ham med ut en tur, men da viser det seg at grisungen ikke er så liten og stakkarslig likevel.. Historien er fin, passelig lang og passelig vanskelig å lese. De fleste barn som har tilknytning til en gård, kan lett kjenne seg igjen i historien. Boken passer like godt til gutter som til jenter. Anbefales gjerne.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den lille ville grisen:

Se flere

Logg inn

Handlekurv