BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Den fjerde store Pulverhekslydboka

Bøkene om Pulverheksa er allerede blitt klassikere for de minste, og er for mange barn kjent og kjær barnehagelektyre. Historiene har eventyrform med gjentagende hendelser. Noen av figurene, som småtrollene og Drømmeprinsen, er også hentet fra eventyrene, mens de andre - Politimannen, Tyven, Suppegjøken, Krokodillen, Grønnskollingen, katten Hokus og kråka Pokus - er populære og viktige figurer i barnas tankeverden. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Bøkene om Pulverheksa er allerede blitt klassikere for de minste, og er for mange barn kjent og kjær barnehagelektyre. Historiene har eventyrform med gjentagende hendelser. Noen av figurene, som småtrollene og Drømmeprinsen, er også hentet fra eventyrene, mens de andre - Politimannen, Tyven, Suppegjøken, Krokodillen, Grønnskollingen, katten Hokus og kråka Pokus - er populære og viktige figurer i barnas tankeverden.

Den fjerde store Pulverhekslydboka inneholder Pulverheksasangen og i alt tre historier om Pulverheksa og vennene hennes i Pulverskogen. Dette er en dramatisering med skuespillere, musikk og effekter. Eli Rygg forteller historiene og Marianne Krogness spiller Pulverheksa. De andre karakterene har umiskjennelige stemmer som de voksne kan prøve å kjenne igjen.

Lydboka inneholder:

1. Pulverheksasangen

2. Pulverheksa og Drømmeprinsen

3. Pulverheksa på ball

4. Pulverheksa og julenissen

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Bokmål
ISBN
9788282183253
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Den fjerde store Pulverhekslydboka
Serie
Pulverheksa

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den fjerde store Pulverhekslydboka:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv