Min side Kundeservice Bli medlem

Pulverheksa

de klassiske historiene

Pulverheksa har 25-årsjubileum i år! I "Pulverheksa - de klassiske historiene" er hele 15 koselige og morsomme Pulverheks-historiene samlet. En nydelig gave til alle små som liker gode historier!

Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Hokus, Pokus og Pulverheksa

Stor og flott samleutgave med alle de 15 klassiske historiene om barnas favoritt, Pulverheksa!

Møt katten Hokus, kråka Pokus, politimannen, tyven, krokodillen, suppegjøken, plageånden, drømmeprinsen, grønnskollingen, småtrollene og alle de andre herlige typene som må ha hjelp av den godhjertede Pulverheksa. 

Pulverheksa kan løse opp i de rareste floker med en god blanding av kløkt og magi, og inviterer til fest med godsaker fra den magiske gryta så alle kan gå glade og fornøyde og legge seg til slutt.  

Pulverheksa har 25-årsjubileum i år og i denne nye utgaven av "Pulverheksa - de klassiske historiene" er også "Pulverheksa og trollet" med! I tillegg til de 15 koselige og morsomme Pulverheks-historiene er sangtekstene som Maj Britt Andersen synger på albumet "Pulverheksas jul" med. En nydelig gave til alle små som liker gode historier!

 

Boka inneholder de 15 klassiske historiene: Pulverheksa får besøk * Pulverheksa lager bursdagsfest * Pulverheksas påskekrim * Pulverheksa og Plageånden * Pulverheksa på ball * Pulverheksa redder Tyven * Pulverheksa og Skattesnusk * Pulverheksa og trollet * Pulverheksa og Krokodillen * Pulverheksa på fisketur * Pulverheksa leter etter Grønnskollingen * Pulverheksa og Drømmeprinsen * Pulverheksas julebord * Pulverheksa på Frossenfjell * Pulverheksa og Julenissen

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
332
ISBN
9788283152364
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Pulverheksa
Format
28 x 20 cm
Nr
8217297
Serie
Pulverheksa

Om forfatteren

Ingunn Aamodt (f. 1965) er utdannet lærer i kunst- og håndverk, og har blant annet jobbet som avdelingsleder og styrer i barnehage. Hun er mest kjent for bøkene om Pulverheksa som hun  illustrerer selv, men har også skrevet både romaner, faktabøker, grøssere og fantasy.

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pulverheksa:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tause
3 for 2

De tause

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
99,- 379,-
 
Din Vilma
3 for 2

Din Vilma

Gudrun Skretting
Innbundet 
79,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv