Meny

Pulverheksa og Krokodillen

; Morten Heiberg (Komponist) ; Fredrik Chr. Bolin (Regissør) ; Marianne Krogness (Skuespiller) ; Gustav Nilsen (Skuespiller) ; Eli Rygg (Oppleser)

Pulverheksa bor i Pulverhuset, inne i Pulverskogen. Hun er det naturlige senteret i en herlig enkel verden hvor det finnes en flokk småtroll, en politimann, en drømmeprins, en tyv, katten Hokus og kråka Pokus. Les mer
Vår pris
179,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Vår pris: 179,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Om boka

  • Fine historier om vennskap, samhold og omtanke
  • Barnas og kritikernes favorittheks
  • Solgt over 100 000 bøker i Norge

Det nærmer seg vinter i Pulverskogen. Hokus og Pokus gleder seg til å ake og lage snømann. Men Krokodillen gruer seg. Det blir is på vannet og snø på bakken og huset hans kommer til å snø ned. Og han blir kald på føttene og får snø på magen. Stakkers Krokodillen! Han vil helst reise til Afrika, der det er varmt og godt. Da blir Hokus og Pokus lei seg, men vennene vet råd. Og det er sant som Pulverheksa sier: "Den som har gode venner, skal ikke fryse." Hva tror du? Kommer Krokodillen til å flytte fra Pulverskogen?

Pulverheksa og Krokodillen er den niende boken i rekken om Pulverheksa og alle vennene hennes i Pulverskogen. Denne lydboka handler om Krokodillen som ved sommerens slutt gruer seg til at kulden skal komme krypende. Han vurderer å gjøre afrikaner av seg, men kanskje varmer omtanken fra vennene like mye som solen på den afrikanske himmelen?

"Bøkene om Pulverheksa er (...) tilsynelatende svært enkle, men viser seg å være både komplekse, morsomme og aktiviserende for barna som leser dem. " Barnebokkritikk.no om Pulverheksa og plageånden.

Fakta