50 hendelser som formet Norge

Historiebok for barn. I 50 hendelser som formet Norge tar Jon Ewo oss gjennom viktige hendelser i Norgeshistorien fra 793 og frem til i dag. Les om blant annet Norges første mynt, Hansaforbundet, innføring av skolegang for alle barn og dannelsen av vårt første politiske parti. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

I 50 hendelser som formet Norge tar Jon Ewo oss gjennom viktige hendelser i Norgeshistorien fra 793 og frem til i dag. Les om blant annet Norges første mynt, Hansaforbundet, innføring av skolegang for alle barn og dannelsen av vårt første politiske parti. Boka viser også hvordan utvandringen til USA og kampen for kvinners stemmerett har påvirket landet vårt, og hvordan makten gjennom tiden har flyttet seg mellom konger, adelen og vanlige borgere. Og mye mer! 

Med Jon Ewos kompetanse, språk og lekne stil gjøres historien vår levende og lett tilgjengelig for unge lesere. Fagkonsulent på boka er Marlen S. Ferrer. 

Jon Ewo (f. 1957) har en stor produksjon av barne- og ungdomsbøker og sakprosatitler. Han har jobbet som konsulent, redaktør, frilanser og forlegger. Ewo har vunnet en rekke norske og utenlandske litteraturpriser. Har vunnet Kulturdepartementets litteraturpris for barne- og ungdomslitteratur tre ganger og Brageprisen én gang. I 2014 mottok kan riksmålsforbundets barne- og ungdomspris. Ewo har tre ganger blitt nominert som norsk forfatter til H.C. Andersen-prisen og én gang vært shortlistet til ALMA-prisen. 

Ella Okstad er illustratør og har illustrert en rekke barnebøker. Hun er utdannet ved Kent Institute of Art and Design i Storbritannia. Okstad har en rekke oppdrag både i Norge og internasjonalt, og barnebøkene hun har illustrert, har blitt oversatt til flere språk. 

 

Detaljer

Forlag
Ena
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
111
ISBN
9788241917240
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
50 hendelser som formet Norge
Format
26 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på 50 hendelser som formet Norge:

Inka

Torunn Berge
Innbundet 
318,- 349,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stargate

Ingvild H. Rishøi
Innbundet 
308,- 339,-
 

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-
 

Perfekt

Ingunn Røyset
Innbundet 
290,- 319,-
 

Ikke!

Gro Dahle
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv