Meny
Yuval Noah Harari: Det ustoppelige mennesket
Det ustoppelige mennesket - Yuval Noah Harari

Det ustoppelige mennesket

hvordan mennesket tok over verden

; Ricard Zaplana Ruiz (Illustratør) ; Lene Stokseth (Oversetter)

«Hararis suksess er fordi hans ideer er gripende og tankevekkende. På en god måte, har han forenklet presentasjonen for et yngre publikum uten å forenkle for mye...»

Yuval Noah Harari har solgt over 35 millioner bøker, på 65 språk. Han er en verdensstjerne i formidling. Det er en grunn til at Harari har nådd så bredt ut, han skriver og forteller slik at vi alle forstår ham. Nå gjør han det samme for barna!

Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden er den ekstraordinære historien om hvordan mennesket ikke bare lærte å overleve, men også tok makten over jorden.

 

Les mer
Illustrert
Bestselgende forfatter
Lærerik
Historie
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Redaksjonen

Mennesket som ikke lot seg stoppe

Mens vi voksne slutter å spørre – og tar ting som en selvfølge, så spør barna hele tiden om "hvorfor". De vil til bunns i spørsmålene de lurer på. Nå har Yuval Noah Harari svarene til dem.

Hvordan snakket våre forfedre med dyr, hva kan fotball fortelle oss om å være mennesker, hvordan har vi brukt våre superkrefter og hvordan kan vi endre verden?

I denne boka kan du oppdage hemmelighetene om menneskets utvikling over millioner av år. I Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden vil du oppdage at verden vi lever i trenger ikke å være sånn den er. Mennesket lagde den som den er, og mennesket kan også endre den.

Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden er en illustrert bok om menneskets tidlige historie skrevet av en av verdens mest innflytelsesrike intellektuelle stemmer. Boka er allerede oversatt til 21 språk.

 

Utdrag fra boka:

"Til alle vesener – de som er borte, de som lever, og de som skal komme. Forfedrene våre gjorde verden til det den er. Vi kan bestemme hva verden skal bli."
Yuval Noah Harari

Det er tøft å vokse opp. Ikke bare for deg og vennene dine, men for alle. Selv for dyr. Hvis løveunger skal vokse opp, må de lære hvordan de skal løpe og jakte på sebraer. En ung delfin må lære å svømme og fange fisk. En ørneunge må lære å fly og bygge reder. Ingen av delene er lett. Men for mennesker er det enda vanskeligere å vokse opp, fordi vi ikke er sikre på hva vi trenger å lære. Løver løper og jakter på sebraer, delfiner svømmer og fanger fisk, ørner flyr og bygger reder – hva gjør mennesker? 

Når du vokser opp, kommer du kanskje til å kjøre racerbil fortere enn noen løve kan løpe. Du kommer kanskje til å seile et skip fortere enn noen delfin kan svømme. Du kommer kanskje til å føre et fly høyere enn noen ørn kan sveve. Du kommer kanskje til å gjøre en million andre ting som dyr ikke engang kan forestille seg. Som å finne opp et nytt dataspill, oppdage en ny medisin, lede en ekspedisjon til Mars eller sitte hjemme hele dagen og se på TV. Mennesker har så mange muligheter! Det er derfor det er veldig forvirrende å være menneske. 

Men uansett hva du ender opp med å gjøre, er det bra å vite hvorfor mennesker faktisk har så mange muligheter. Det er fordi vi hersker over jorden

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk
Sider: 163
ISBN: 9788202760076
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 24 x 17 cm
Nr: 8211167
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Hararis suksess er fordi hans ideer er gripende og tankevekkende. På en god måte, har han forenklet presentasjonen for et yngre publikum uten å forenkle for mye...»

«Hararis suksess er fordi hans ideer er gripende og tankevekkende. På en god måte, har han forenklet presentasjonen for et yngre publikum uten å forenkle for mye..." New York Times»

? The New York Times