Min side Kundeservice Bli medlem

Det ustoppelige mennesket

hvordan mennesket tok over verden

«Hararis suksess er fordi hans ideer er gripende og tankevekkende. På en god måte, har han forenklet presentasjonen for et yngre publikum uten å forenkle for mye..." New York Times»

? The New York Times

Yuval Noah Harari har solgt over 35 millioner bøker, på 65 språk. Han er en verdensstjerne i formidling. Det er en grunn til at Harari har nådd så bredt ut, han skriver og forteller slik at vi alle forstår ham. Nå gjør han det samme for barna!

Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden er den ekstraordinære historien om hvordan mennesket ikke bare lærte å overleve, men også tok makten over jorden.

 

Les mer

199,-

349,- Spar: 150,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Bøker 3 for 2 Velg flere her

Mennesket som ikke lot seg stoppe

Mens vi voksne slutter å spørre – og tar ting som en selvfølge, så spør barna hele tiden om "hvorfor". De vil til bunns i spørsmålene de lurer på. Nå har Yuval Noah Harari svarene til dem.

Hvordan snakket våre forfedre med dyr, hva kan fotball fortelle oss om å være mennesker, hvordan har vi brukt våre superkrefter og hvordan kan vi endre verden?

I denne boka kan du oppdage hemmelighetene om menneskets utvikling over millioner av år. I Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden vil du oppdage at verden vi lever i trenger ikke å være sånn den er. Mennesket lagde den som den er, og mennesket kan også endre den.

Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden er en illustrert bok om menneskets tidlige historie skrevet av en av verdens mest innflytelsesrike intellektuelle stemmer. Boka er allerede oversatt til 21 språk.

 

Utdrag fra boka:

"Til alle vesener – de som er borte, de som lever, og de som skal komme. Forfedrene våre gjorde verden til det den er. Vi kan bestemme hva verden skal bli."
Yuval Noah Harari

Det er tøft å vokse opp. Ikke bare for deg og vennene dine, men for alle. Selv for dyr. Hvis løveunger skal vokse opp, må de lære hvordan de skal løpe og jakte på sebraer. En ung delfin må lære å svømme og fange fisk. En ørneunge må lære å fly og bygge reder. Ingen av delene er lett. Men for mennesker er det enda vanskeligere å vokse opp, fordi vi ikke er sikre på hva vi trenger å lære. Løver løper og jakter på sebraer, delfiner svømmer og fanger fisk, ørner flyr og bygger reder – hva gjør mennesker? 

Når du vokser opp, kommer du kanskje til å kjøre racerbil fortere enn noen løve kan løpe. Du kommer kanskje til å seile et skip fortere enn noen delfin kan svømme. Du kommer kanskje til å føre et fly høyere enn noen ørn kan sveve. Du kommer kanskje til å gjøre en million andre ting som dyr ikke engang kan forestille seg. Som å finne opp et nytt dataspill, oppdage en ny medisin, lede en ekspedisjon til Mars eller sitte hjemme hele dagen og se på TV. Mennesker har så mange muligheter! Det er derfor det er veldig forvirrende å være menneske. 

Men uansett hva du ender opp med å gjøre, er det bra å vite hvorfor mennesker faktisk har så mange muligheter. Det er fordi vi hersker over jorden

 

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
163
ISBN
9788202760076
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Unstoppable us
Format
24 x 17 cm
Nr
8211167

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Anmeldelser

«Hararis suksess er fordi hans ideer er gripende og tankevekkende. På en god måte, har han forenklet presentasjonen for et yngre publikum uten å forenkle for mye..." New York Times»

? The New York Times

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det ustoppelige mennesket:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lemen
3 for 2

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-
 
Opprør
3 for 2

Opprør

C.J. Sansom
Innbundet 
99,- 499,-
 

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv