Min side Kundeservice Bli medlem

Moro med småkryp

oppgaver som gir lesetrening og lærer barna om naturen

Morsomt og innholdsrikt aktivitetshefte i Gyldendals skolestartserie LÆREGØY. Tverrfaglig tverrfaglig hefte med bærekraftig utvikling som tema for barn fra 6 til 10 år!
LÆREGØY er en serie hefter som inneholder morsomme og lærerike oppgaver for barn i førskolealder og på småskoletrinnet. Les mer

118,-

130,- Spar: 12,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Morsomt og innholdsrikt aktivitetshefte i Gyldendals skolestartserie LÆREGØY. Tverrfaglig tverrfaglig hefte med bærekraftig utvikling som tema for barn fra 6 til 10 år!
LÆREGØY er en serie hefter som inneholder morsomme og lærerike oppgaver for barn i førskolealder og på småskoletrinnet. Oppgavene i LÆREGØY er utviklet av to norske barneskolelærere med over 25 års undervisningserfaring fra 1. til 7. trinn.

Barn som leker med bokstaver, ord og tall også utenom skolen, opplever ofte tidlig mestring og økt lærelyst videre. I LÆREGØY har lærerne samlet oppgaver som trener oppmerksomhet og finmotorikk, og som stimulerer og utvikler barna innen lesing, skriving, sortering, regning og planlegging. Oppgavene følges av illustrasjoner som vekker både latter og undring, slik at det å lære og øve kan oppleves som skikkelig gøy! LÆREGØY-serien har også en egen maskot, SNUTA. Snuta dukker opp flere steder i heftene, slik at ivrige detektiver kan lete seg fram til hvor Snuta har gjemt seg.

MORO MED SMÅKRYP er et tverrfaglig hefte med bærekraftig utvikling som tema. Barna blir kjent med noen av de små krypene som er så viktige for samspillet i naturen, og får oppgaver med telling, lesing, gjenkjenning og tegning

Ha det moro med småkrypene!

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788205564534
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Moro med småkryp
Format
28 x 21 cm
Serie
Læregøy

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Moro med småkryp:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv