101 ting å gjøre før du blir voksen

Håndbok for en morsom barndom!

Det er mye rart man må lære seg før man blir voksen. Å lese, å skrive, å regne, å rekke opp hånda, å pusse tennene, å si "ja takk" og "ellers takk" og "hvordan går det?". Les mer

349,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Håndbok for en morsom barndom!

Det er mye rart man må lære seg før man blir voksen. Å lese, å skrive, å regne, å rekke opp hånda, å pusse tennene, å si "ja takk" og "ellers takk" og "hvordan går det?". Men absolutt ingenting av dette lærer du i 101 ting å gjøre før du blir voksen.

I denne boka tar Mikkel Niva og Nils Petter Mørland derimot for seg alt det morsomme, helsprøe, spennende, koselige og magiske en barndom kan romme, som voksne kanskje vanligvis ikke driver med.

Med tips som: Vær diktator! Snakk på rim! Lev en hel dag baklengs! Dra på ferie hjemme! veileder Mikkel leseren gjennom et fantasifullt univers bestående av korte tekster og fargerike illustrasjoner, fulle av overskudd, humor og lekenhet. Boka har som mål å inspirere barn til å holde på de aspektene av barndommen som er helt unike og som tross alt gjør oss til bedre og kulere voksne senere i livet.

Mikkel Niva er skuespiller, improvisatør, manusforfatter og programleder, og med seg på laget har han improskuespiller og teatersportguru Nils Petter Mørland. Sammen med Fredrik Edén har de skapt en utrolig gøyal og kul gjennomillustrert bok, perfekt for lesere mellom 6 og 12 år.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
101
ISBN
9788202792770
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
101 ting å gjøre før du blir voksen
Format
20 x 26 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på 101 ting å gjøre før du blir voksen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Loke

Louie Stowell
Innbundet 
272,- 299,-
 

Power up!

Christopher Robin Omdahl
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv