Min side Kundeservice Bli medlem

Terrys bok om absolutt alt (nesten, da)

Etter at du har lest denne boka, kommer du til å vite (nesten) ALT som er mulig å vite! Tegningene er laget av Terry Denton fra bøkene om Gutta i trehuset. Humor og fakta er en kombinasjon som gir både leseglede og læreglede! En veldig morsom faktabok til den nysgjerrige og vitebegjærlige.

Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Verdens morsomste faktabok for unge lesere!

Etter at du har lest denne boka, kommer du til å vite (nesten) ALT som er mulig å vite! Tegningene er laget av Terry Denton fra bøkene om Gutta i trehuset. Humor og fakta er en kombinasjon som gir både leseglede og læreglede! En veldig morsom faktabok til den nysgjerrige og vitebegjærlige.

I denne usannsynlig kule boka finner du interessante fakta forklart med morsomme tegninger. Visste du at Terry vet ABSOLUTT ALT som er verdt å vite? Og at han er verdens morsomste historieforteller? Aldri har det vært så gøy å lære om verden rundt oss! Hvordan fungerer egentlig virus? Hvor stort er et atom? Finnes det svarte hull? Kan jeg reise i tid, og i så fall hvordan? Hvor kommer vi fra? Hvordan er livet til et egg før det havner på tallerkenen din? Eller livet til en tomat? Visste du at de vannmolekylene du drikker i dag, er nøyaktig det samme vannet som dinosaurene drakk av da de vandret på jorda? 

Tankevekkende og lærerikt
Du kan også lese om hvordan menneskene opp gjennom historien har avlet fram ulike arter med nyttige planter og dyr. Men det tok mange hundre år å få bananer som ser ut som de vi spiser. Men nå kan forskere genmodifisere en plante mye raskere, sånn at de for eksempel blir mer motstandsdyktige mot sprøytemidler. Det er jo bra, for sprøytemidler i maten er det ingen som vil ha! Det er jo gift. Du kan også lese om selveste meningen med livet – og om hvordan en telefon virker. Høyt og lavt, altså – Terry har svaret på ALT (nesten, da). 

Læring med humor
Gutta i trehuset er mest kjent for helt ellevilt tøys og tull. Men alt du lærer i denne boka er faktisk helt sant, og veldig ordentlig. Her er masse nyttig viten, til og med fysikk!, som du kommer til å få nytte av på skolen og i livet. Og du kommer til å LE HØYT mens du LÆRER.

Verdens morsomste faktabok - NOENSINNE! (Garanti.) Fra superpopulære GUTTA I TREHUSET (i alle fall Terry). 

Detaljer

Forlag
Fontini
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk
Sider
268
ISBN
9788283730951
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
28 x 20 cm
Nr
8184429
Serie
Gutta i trehuset

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Terrys bok om absolutt alt (nesten, da):

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Power up!

Christopher Robin Omdahl
Innbundet 
262,- 299,-
 

Ha-ha!

Bjørn F. Rørvik
Innbundet 
149,- 170,-

Mirage

Camilla Läckberg
Innbundet 
375,- 429,-
 

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv