Meny
Terrys bok om absolutt alt (nesten, da)
Terrys bok om absolutt alt (nesten, da) - Terry Denton

Terrys bok om absolutt alt (nesten, da)

; Terry Denton (Illustratør) ; Olav Bjørge (Oversetter)

Etter at du har lest denne boka, kommer du til å vite (nesten) ALT som er mulig å vite! Tegningene er laget av Terry Denton fra bøkene om Gutta i trehuset. Humor og fakta er en kombinasjon som gir både leseglede og læreglede! En veldig morsom faktabok til den nysgjerrige og vitebegjærlige.

Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Verdens morsomste faktabok for unge lesere!

Etter at du har lest denne boka, kommer du til å vite (nesten) ALT som er mulig å vite! Tegningene er laget av Terry Denton fra bøkene om Gutta i trehuset. Humor og fakta er en kombinasjon som gir både leseglede og læreglede! En veldig morsom faktabok til den nysgjerrige og vitebegjærlige.

I denne usannsynlig kule boka finner du interessante fakta forklart med morsomme tegninger. Visste du at Terry vet ABSOLUTT ALT som er verdt å vite? Og at han er verdens morsomste historieforteller? Aldri har det vært så gøy å lære om verden rundt oss! Hvordan fungerer egentlig virus? Hvor stort er et atom? Finnes det svarte hull? Kan jeg reise i tid, og i så fall hvordan? Hvor kommer vi fra? Hvordan er livet til et egg før det havner på tallerkenen din? Eller livet til en tomat? Visste du at de vannmolekylene du drikker i dag, er nøyaktig det samme vannet som dinosaurene drakk av da de vandret på jorda? 

Tankevekkende og lærerikt
Du kan også lese om hvordan menneskene opp gjennom historien har avlet fram ulike arter med nyttige planter og dyr. Men det tok mange hundre år å få bananer som ser ut som de vi spiser. Men nå kan forskere genmodifisere en plante mye raskere, sånn at de for eksempel blir mer motstandsdyktige mot sprøytemidler. Det er jo bra, for sprøytemidler i maten er det ingen som vil ha! Det er jo gift. Du kan også lese om selveste meningen med livet – og om hvordan en telefon virker. Høyt og lavt, altså – Terry har svaret på ALT (nesten, da). 

Læring med humor
Gutta i trehuset er mest kjent for helt ellevilt tøys og tull. Men alt du lærer i denne boka er faktisk helt sant, og veldig ordentlig. Her er masse nyttig viten, til og med fysikk!, som du kommer til å få nytte av på skolen og i livet. Og du kommer til å LE HØYT mens du LÆRER.

Verdens morsomste faktabok - NOENSINNE! (Garanti.) Fra superpopulære GUTTA I TREHUSET (i alle fall Terry). 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fontini
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 268
ISBN: 9788283730951
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Terry Denton's really truly amazing guide to everything
Alder: Barn 9-12
Format: 28 x 20 cm
Nr: 8184429
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger