Min side Kundeservice Bli medlem

Vitseløve

5 : Pappavitser

Pappavitser er Perfekt for startleserne som trenger litt humor i lesetreningen. De aller fleste fedre har sin egen særegne form for lune humor, ofte gjennom egne ordspill eller komiske uttrykk som går igjen år etter år. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Pappavitser er Perfekt for startleserne som trenger litt humor i lesetreningen. De aller fleste fedre har sin egen særegne form for lune humor, ofte gjennom egne ordspill eller komiske uttrykk som går igjen år etter år. I tillegg til å være morsom lesning for barn, vil nok kanskje noen fedre kunne humre av denne boken.

I mangel av standupkomikere, er pappa en ganske bra erstatning. Pappavitser er kanskje barnas første møte med skriftlig humor og i denne boken får du virkelig pappahumor for alle pengene. Kanskje kan du lære pappa noen nye vitser også? Fiffige ordspill og tørrvittig humor gjør det enkelt for barna å gjenfortelle dem også.

Lise Dragland har lenge gått med pappavitser i magen. Lise jobber som kreatør i kommunikasjonbyrået Something Good. Illustratør Cathrine Sandmæl har gitt liv og røre til de tørre vitsene med sine fargerike og hylmorsomme illustrasjoner.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
44
ISBN
9788202655488
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
24 x 17 cm
Serie
Vitseløve 5
Min første leseløve
Leseløve

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vitseløve:

Ha-ha!

Bjørn F. Rørvik
Innbundet 
149,- 170,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blackout

Dhonielle Clayton
Innbundet 
299,- 329,-
 

Skogen

Victor Nordahl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv