Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Guro

Første boken om Guro
Guro - det er hovedpersonen i denne serien barnebøker av Anne Cath. Vestly. Først er Guro og moren hennes som heter Erle, nokså alene i den store byen, men så blir de kjent med en dame som heter Tullemor og en mann som heter Bjørn, og en hund som heter Personligheten. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Produseres på bestilling

Logg inn for å se din bonus

Første boken om Guro
Guro - det er hovedpersonen i denne serien barnebøker av Anne Cath. Vestly. Først er Guro og moren hennes som heter Erle, nokså alene i den store byen, men så blir de kjent med en dame som heter Tullemor og en mann som heter Bjørn, og en hund som heter Personligheten. Først vet ikke Guro og Erle hvor de skal bo, men til slutt finner de ut av det. Først bodde de på pensjonat, og så kom de til Tirilltoppen. Der hender det mye rart og Guro og Erle får mange venner der.

De 7 bøkene om Guro ble utgitt i årene 1975-1981, men er like aktuelle i dag som den gang. For Anne-Cath. Vestly var gjerne forut for sin tid, og hun har i alle bøkene hun har skrevet lagt vekt på tidløse verdier som vennskap og samhold mellom mennesker.

Leveringstid 2-3 uker (Print-on-Demand).

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
135
ISBN
9788205507449
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
21 x 14 cm
Serie
Guro 1

Medlemmers vurdering

B
Bokmamma – 14.01.2006

– Historien om Guro er kort fortalt historien om jenta som flytter til Oslo fra landet fordi faren er dø. Moren til Guro, Erle må skaffe seg jobb og bolig, men det er ikke enkelt uten noe kontaktnett. Erle er en sterk alenemor, som også er villig til å tenke utradisjonelt for å løse jobb og boligproblemene deres. En ting er selve historien, men som voksen er det gripende å lese om det tette og likestilte forholdet mellom Guro og Erle. Sammen skal de klare det, og Erle tar utvilsomt store hensyn til Guro. Anne-Cath Vestly har generelt den egenskapen at hun gir oss et innblikk i barns tenkemåte og viser at også unger kan.
For unger kan boka bli litt treg, men likevel kan den anbefales for barn fra 4 til 8 år, samt til voksne som vil ha et innblikk i barns tankesett.

L
L. – 29.08.2005

– Guro har mistet faren sin. Hun og moren, Erle, er på vei til byen. Først er de ganske alene i verden, og de har ingen steder å bo. Men etter hvert flytter de inn på et pensjonat, og der treffer de Tullemor. Hun skal flytte til en blokkleilighet på Tirilltoppen, og det er gjennom henne Erle treffer Bjørn, vaktmesteren i en av blokkene. Erle trenger jobb, og får gå i "vaktmesterskole" hos Bjørn, og heldigvis blir det ledig vaktmesterjobb i blokk Z. Anne-Cath. Vestly var forut for sin tid, og hun har i alle bøkene hun har skrevet lagt vekt på tidløse verdier som vennskap og samhold mellom mennesker.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Guro:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herre

Niels Fredrik Dahl
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv