Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Pivi får lus

Pivi har fått lus og klør så fælt i fjærene. Tante Liss kommer med lusekam og forstørrelsesglass og vil gjøre en lusesjekk, men Pivi syns både lusekam og lusekur høres litt skummelt ut. Kanskje Fantorangen heller kan støvsuge bort lusene? Eller skremme dem vekk med et kraftig trompetstøt? Til slutt får endelig tante Liss sjekket. Les mer

174,-

199,- Spar: 25,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Pivi har fått lus og klør så fælt i fjærene. Tante Liss kommer med lusekam og forstørrelsesglass og vil gjøre en lusesjekk, men Pivi syns både lusekam og lusekur høres litt skummelt ut. Kanskje Fantorangen heller kan støvsuge bort lusene? Eller skremme dem vekk med et kraftig trompetstøt? Til slutt får endelig tante Liss sjekket. Kammen er ikke så vond som han var redd for og lusekur lukter i grunnen ganske godt. Endelig slutter det å klø i fjærene! Men hvorfor klør plutselig tante Liss?
Nok en morsom historie fra det kjente og kjære Fantorangenuniverset. Humørsprederen Fantorangen er en folkekjær TV-figur med eget program på NRK Super. Fantorangen er en oppfinnsom, morsom og nysgjerrig verdensmester, som alltid er veldig stolt av egne prestasjoner. Fantorangens beste venner er den fornuftige og litt bekymrede Pivi og kosebamsen Eddi. Fantus, en liten babyFantorang, er også flyttet inn og henger med og lager litt krøll i planene.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
35
ISBN
9788241961229
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
22 x 18 cm
Serie
Fantorangen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pivi får lus:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv