Min side Kundeservice Bli medlem

Museum

"en finfin bruksbok" I Anna Fiskes inkluderende barnebok er ingen kunstverk vanskelige og ingen spørsmål feil.

NRK

Bli med Anna Fiske inn i det nye Nasjonalmuseet!Hva er kunst? Hva er design? Hva er arkitektur? Hva er et museum? Og hva skal jeg føle når jeg ser et kunstverk? Det kan du få svar på her. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bli med Anna Fiske inn i det nye Nasjonalmuseet!Hva er kunst? Hva er design? Hva er arkitektur? Hva er et museum? Og hva skal jeg føle når jeg ser et kunstverk? Det kan du få svar på her. Museum inviterer til samtale, men er også en bok som barna vil kunne fordype seg i på egenhånd. Her er det mye gøy!

I Museum viser Anna oss museet - rommene, kunstverkene og menneskene som finnes innenfor veggene. I tillegg tar hun oss med gjennom deler av kunsthistorien og viser oss også hvilke følelser vi kan oppleve i møtet med kunst og utstillinger. Dette er mye mer enn en bok som om det nye Nasjonalmuseet.

Det er aldri tidligere gitt ut en så sprudlende, mangfoldig og inspirerende bok om kunst, kunstopplevelse og kreativitet i Norge, verken for voksne eller barn.

Mange synes kunst er utfordrende og tror at det er kun for de innviede. Med Museum viser Anna oss at kunst er for alle - og at kunst er veldig mye rart!

Medlemsvurdering:
Fantastisk myldre- og kunstbok. Vi møtte forfatteren selv på en presentasjon og 4 -åringen ble fascinert fra første stund. Boka inspirer til å tegne og til å oppsøke Nasjonalmuseet. En virkelig bokskatt på mange måter. Veldig pedagogisk lagt opp.

Annette Koch

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
73
ISBN
9788202664206
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
28 x 26 cm
Serie
Museum

Bla i boka

Anmeldelser

"en finfin bruksbok" I Anna Fiskes inkluderende barnebok er ingen kunstverk vanskelige og ingen spørsmål feil.

Anne Cathrine Straume, NRK

«... en fargerik og humoristisk innføring i kunsthistorie, samt et innblikk i følelsene som kan oppstå i møtet med kunst og utstillinger.»

Ferdinand Wagner Lorenz, D2, Dagens Næringsliv

«Anna Fiske har respekt for barnas egne opplevelser av kunst Summa summarum er dette ei bok som i all sin bugnende fantasi vil kunne bli til glede for barn - og kanskje de får lyst til å gå på museum også.»

Marianne Lystrup, Vårt Land

«Eit sprell levande museum»

Janne Nerheim, Framtida Junior

"Boka Museum av Anna Fiske er en fryd av ei bok, og kommer til å bli mat for litteraturkritikere i lang tid framover fordi den løser et svært sammensatt oppdrag på en fin måte. Boka er både en introduksjon til og en souvenir fra Nasjonalmuseet, men også en leken og flerstemt barnefagbok til emner som kunst, museer, brukskunst og design."

Morten Olsen Haugen, @bokmorten på Instagram

Medlemmers vurdering

A
Annette Koch – 10.01.2023

– Fantastisk myldre- og kunstbok. Vi møtte forfatteren selv på en presentasjon og 4 -åringen ble fascinert fra første stund. Boka inspirer til å tegne og til å oppsøke Nasjonalmuseet. En virkelig bokskatt på mange måter. Veldig pedagogisk lagt opp.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Museum:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Afrika

Tonje Tornes
Paperback 
117,- 129,-
 

Asia

Tonje Tornes
Paperback 
117,- 129,-
 

Grisaldo

Bjørn F. Rørvik
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv