Meny
 
Den store småkrypboka
Den store småkrypboka

Den store småkrypboka

; Yuval Zommer (Illustratør) ; Jan Chr. Næss (Oversetter) ; Barbara Taylor (Bidragsyter) ; Petter Bøckman (Bidragsyter)

Småkrypene er viktige i naturen, og morsomme for barna å oppdage. Denne vakre boka tar for seg alle de viktigste gruppene av småkryp, og den er anbefalt av zoolog Petter Bøckmann. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Det kryper og kravler og kryr - småkrypalarm!

Småkrypene er viktige i naturen, og morsomme for barna å oppdage. Denne vakre boka tar for seg alle de viktigste gruppene av småkryp, og den er anbefalt av zoolog Petter Bøckmann.

Snart er det vår, og vi gleder oss! Med våren blir det liv i stort og smått. Denne boka handler om alt som er smått: marihøner, edderkopper, insekter, tusenbein og mye annet. Her finner du svar på mye som du kanskje ikke visste at du lurte på – dette er et eldorado for vitebegjærlig barn!

Er for eksempel småkryp mørkeredde? Hvorfor går maur på rad og rekke? Hvor sakte går egentlig snegler? Finn svarene på disse og andre småkrypspørsmål inni boka. Les om flygende, stikkende og kravlende småkryp fra hele verden. Du kan blant annet lære om baby-småkryp, om hva småkrypene spiser og ikke minst hvorfor småkrypene er så viktige for alt liv på jorda – også for deg og meg.

Gå på oppdagelsesjakt og let etter småkryp i de vakre illustrasjonene. Finner du alle sammen?


«Holder gjennomgående høy kvalitet, og jeg liker både formen og bildene!»
Petter Bøckman, Naturhistorisk museum, Universitetet i Oslo

Fakta