Min side Kundeservice Bli medlem

Humla bygger bol

I løpet av sommeren skal humledronninga lage bol der hun kan legge egg som blir til nye humler. En nydelig barnebok som forteller om en av naturens best bevarte hemmeligheter.

Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Hvordan blir en humle til?

Hva er vel mer hyggelig enn de store, hårete humlene som virrer rundt i vår- og sommersola? Humlene flyr ikke så lange avstander, og derfor er det viktig å plante blomster som de liker, hvis du har en hage eller balkong.

Om våren våkner humledronningen som har overvintret i et hull i bakken. Nå skal hun finne et egnet sted for nytt bol der hun kan produsere nye humler. Hun lager små krukker av voks, og oppi disse slipper hun de befruktede eggene som utvikler seg til små larver.

Humla bygger bol er for de små barna, men de voksne lærer også om humlas liv gjennom korte tekster og vakre tegninger.

«En viktig og helt fantastisk faktabok som med all sikkerhet kommer til å vekke barnets nysgjerrighet i barnehagen og hjemme. [...] Humla bygger bol er så bra at høyeste karakter føles for lav!» MB Claesson, BTJ-häfte

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
24
ISBN
9788283152357
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Humlan bygger bo
Format
21 x 20 cm
Nr
8217718

Om forfatteren

Stefan Casta har skrevet mer enn femti bøker, de fleste av dem for barn og unge. Han bor på en liten gård med sauer og høns i Skåne. I tillegg til å være forfatter underviser han på forfatterskolen ved Lunds universitet.

Maj Fagerberg er kjent for sine vakre naturillustrasjoner. Hun har laget en rekke vakre naturbøker, både faktabøker med tekster av Stefan Casta og egne bildebøker for små barn med handling som utspiller seg i naturen.

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Humla bygger bol:

Bikuben
Ny!

Bikuben

Petra Bartíková
Kartonert 
199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Supermark
3 for 2

Supermark

Julia Donaldson
Innbundet 
149,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv