Meny
 
Insektenes hemmeligheter
Insektenes hemmeligheter - 
      Anne Sverdrup-Thygeson
    
      Nina Marie Andersen

Insektenes hemmeligheter

snorkelmygg, zombiebiller og andre småkryp rundt deg

; Nina Marie Andersen (Illustratør)

«Gi denne boka til alle barna du kjenner. Terningkast: sju!" Fjell og Vidde»

"Gi denne boka til alle barna du kjenner. Terningkast: sju!", skrev magasinet Fjell og Vidde om denne boka – og vi er helt enige! Praktfull faktabok for vitebegjærlige sjeler. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Bli med på oppdagelsesferd i insektenes verden!

"Gi denne boka til alle barna du kjenner. Terningkast: sju!", skrev magasinet Fjell og Vidde om denne boka – og vi er helt enige! Praktfull faktabok for vitebegjærlige sjeler.

I denne boka finner du fortellinger om insekter som lever i Norge, enten det er nede i vannet i sjøer og bekker, i skogen, i hagen din eller inne i huset ditt. Du kan lese om mygglarver som puster med snorkel, og om maur som melker bladlus for sukkervann. Du lærer hvordan flua klarer å gå opp ned i taket på rommet ditt, hvorfor myggstikk klør og hvilket insekt som faktisk var det aller første dyret i verdensrommet. 

Rare eksotiske insekter
Dessuten får du fortellinger om de rareste småkrypene som bor andre steder i verden. En liten veps som gjør marihøner til zombier, for eksempel! Eller larven som dreper andre insekt ved å prompe på dem. Biller som kan blinke og biller som har giftkanon i rumpa. 

Insekter og småkryp er både kule, ekle og litt plagsomme, men mest av alt er de supernyttige for oss mennesker - menneskene hadde faktisk ikke overlevd uten dem.

Kunnskap bidrar til engasjement. Jo mer man kan, desto større ærefrykt kjenner man for naturens fantastiske kompleksitet – og kanskje får du til og med et litt større rom i hjertet for biller, mygg og veps og andre kryp …!

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 124
ISBN: 9788248924401
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 6-9 Barn 9-12
Format: 25 x 18 cm
Nr: 8154147
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger